За да работи напълно на компютъра в системата, потребителят инсталира програми, които в крайна сметка започват да се акумулират, намалявайки производителността на системата. За да може компютърът да поддържа същата скорост и стабилност на работата, ненужните програми трябва да бъдат изтрити и това трябва да се извърши напълно. Soft Organizer е инструмент, който ви позволява да деинсталирате напълно програмите.

При стандартното премахване на програми чрез "Контролния панел" на компютъра се намират временни файлове, които постепенно започват да се натрупват и намаляват производителността на системата. Soft Organizer е специален софтуер, чиято основна цел е пълното премахване на програмите, както и премахването на следите от останалите програми, които вече са били премахнати от компютъра.

Преглеждайте информация за инсталираните програми

За всяка програма ще бъдат приложени данни като датата на инсталиране на компютъра, броя на следите, оставени в регистъра и на диска, и статистиката за премахването от други потребители на Soft Organizer.

Преглеждайте информация за инсталираните програми в Soft Organizer

Изчистване на следи от вече изтрити програми

Дори ако програмите не бяха премахнати от компютъра чрез Soft Organizer, той лесно може да открие следи, оставени от други програми. С едно натискане на мишката следите ще бъдат изтрити и паметта на вашия компютър ще бъде изтрита от ненужна информация.

Изчистване на следи от вече изтрити програми в Soft Organizer

Търсете актуализации за програми

Не е тайна, че разработчиците редовно актуализират своите продукти, за да поддържат уместността на софтуера. И ако, например, софтуер UpdateStar актуализирането на програмите е основната функция, а след това Soft Organizer е допълнителен приятен бонус, който винаги ще поддържа приложимостта на приложенията, инсталирани на вашия компютър.

Търсене на софтуерни актуализации в Soft Органайзер

Проследявайте действията за инсталираните програми

Специалната функция на програмата Soft Organizer ще ви позволи да проследявате действията на програми, инсталирани на компютъра. По-конкретно винаги ще бъдете наясно какви промени прави програмата в системата.

Проследявайте действията за инсталираните програми в Soft Органайзер

Деинсталирайте напълно програмите

Една от основните функции на програмата, която преди това работи с вградената програма за деинсталиране, и след това започва внимателно да сканира системата за приложението, оставено от следите. В резултат на това програмата заедно с цялата остатъчна информация ще бъдат изтрити от компютъра.

Пълно премахване на програмите в Soft Organizer

Предимства на мекия организатор:

1. Прост и приятен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Пълна работа по актуализиране на програмите, както и пълното им премахване от компютъра.

Недостатъци на софтуера:

1. Не е разкрито.

За компютъра най-важното е да не се допуска натрупването на ненужна информация. Използвайки такава програма като Soft Organizer, можете да осигурите на компютъра най-доброто представяне, забравяйки за висините и спирачките.

Изтеглете пробна версия на Soft Organizer

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт