За всеки софтуер, инсталиран на компютъра, с времето ще има актуализации, които ще подобрят производителността му, както и добавяне на нови функции. Независимо да инсталирате актуализации за целия софтуер - задачата е доста сложна и за тези цели има UpdateStar.

Update Star е полезно приложение за проверка на приложимостта на софтуера, инсталиран на вашия компютър. Помощната програма ще ви помогне да намерите и инсталирате най-новите версии на инсталирания софтуер, което ще осигури най-добрата сигурност и производителност за операционната система.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за актуализиране на програми

Показва се списъкът на инсталирания софтуер

При първото стартиране UpdateStar компилира целия списък с програми, инсталирани на вашия компютър. За всеки от тях ще се показва състоянието на сигурността, текущата версия, както и датата на последната актуализация.

Показване на списъка с инсталираните програми в UpdateStar

Актуализиране с едно кликване

За да актуализирате програмите, за които UpdateStar намери най-новите версии, трябва само да кликнете върху бутона "Намиране на актуализации".

Актуализирайте програмите с едно кликване в UpdateStar

Почистване на компютъра от ненужни бележки

UpdateStar ви позволява да почиствате системата от ненужни записи, които намаляват производителността на системата. Тази функция обаче е налице само в Premium версията.

За да почистите компютъра си от ненужни записи в UpdateStar

Показване на списъка с важни актуализации

Като отидете на Premium версията на програмата, на потребителя ще бъде предоставен отделен списък с важни актуализации, чиято инсталация е силно препоръчителна.

Показване на списъка с важни актуализации в UpdateStar

Предимства на UpdateStar:

1. Стилен интерфейс с поддръжка на руски език;

2. Наличие на безплатна версия;

3. Ефективна работа за актуализиране на софтуера.

Недостатъци на UpdateStar:

1. Безплатната версия е много съкратена, което не позволява да се оценят всички функции на тази програма.

Урокът: Как да актуализирате програмите в

UpdateStar е прост инструмент за актуализиране на приложенията. За съжаление, безплатната версия е почти безполезна, но можете да тествате всички функции на Premium версията безплатно за 30 дни.

Изтеглете UpdateStar безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт