Отпечатаните снимки отдавна са заменени с цифрови, които се съхраняват на компютри и мобилни устройства. Познатата дума "фотоалбум" става част от миналото, но слайдшоу, създадени с помощта на специален софтуер, идват да я заменят. Става въпрос за такива програми, които ще бъдат обсъдени в тази статия.

Фото албуми

Първият представител има име, което напълно отговаря на неговата функционалност. С тази програма потребителят може само да създаде слайдшоу на изтеглените снимки. Има функция за автоматично превъртане и няколко параметъра за редактиране на показването на снимки. Недостатъкът е, че "PhotoAlbum" отдавна не се поддържа от разработчици и иновации, най-вероятно няма да има повече.

Преобразувател на изображения PhotoAlbum

Изтеглете PhotoAlbum

FotoFusion

FotoFusion е пълнофункционален редактор, който ви позволява да създавате различни проекти, в които се използват изображения. Има вграден помощник, който ще бъде полезен за нови потребители. Има няколко типа проекти, от които да избирате, включително календари, карти, списания и албуми. По подразбиране са инсталирани няколко шаблона за всеки тип.

PhotoFusion фотоалбум шаблони

Редакторът се изпълнява удобно, в него потребителят добавя изображения, текст, редактира ги. Освен това има функция за корекция на изображението, добавяйки ефекти и филтри. Програмата се разпространява срещу заплащане, но има пробна версия, която не е ограничена от функционалност. Препоръчваме ви за изтегляне, преди да купите пълната версия на FotoFusion.

Изтеглете FotoFusion

Моите фотографии

My Photo Books напомня малко на предишния представител, но е затворен само за създаване на фотоалбуми. Има съветник за създаване на проекти, десетки инсталирани шаблони и теми за страници. Добавянето на снимки се извършва в удобно направен основен прозорец, където се показва всяка страница.

Главен прозорец My Photo Books

Различните пейзажи вече са инсталирани по подразбиране, те включват фон и рамки за изображенията. Моите фото книги са достъпни за изтегляне на официалния сайт безплатно.

Изтеглете Моите фото книги

Сватба Албум Maker Злато

Въпреки че Wedding Album Maker Gold и има това име, но създава албуми абсолютно по всяка тема. Има шаблони, които са подходящи само за сватбени албуми. Основната разлика между тази програма и другите представители е възможността за записване на проекта в няколко формата на различни устройства и дори на DVD.

Редактиране на изображения Сватбен албум Maker Gold

Що се отнася до функционалността, тук са всички стандартни инструменти. Потребителят добавя снимки, редактира ги, отпечатва етикети и създава слайдшоу, което ще има няколко секции и главно меню с бутон за стартиране. Може да се добави и фонова музика.

Изтегляне на сватбен албум Maker Gold

Редактор на фото книги

Fotobook Editor предоставя набор от инструменти и функции за създаване на собствен фотоалбум. Тук има минимален брой, но това ще бъде достатъчно, за да се създаде прост проект. Интерфейсът обаче се изпълнява в минималистичен стил, но е неудобно да се използва, а панелите не могат да се преместват.

Работно пространство на редактора на фотообекти

Няма предварително зададени шаблони, има само различни оформления на страниците, които се различават само по броя и подреждането на изображения върху тях. Моля, обърнете внимание, че Photo Editor не се поддържа от разработчика и няма руски език.

Изтеглете редактора на Фотообкун

Dg Фото Арт Злато

Dg Foto Art Gold е идеален за тези, които трябва бързо да създадат презентация от снимките. Няма много възможности за програмата, има само няколко предварително дефинирани оформления на страници и рамки. Местоположението на снимката в страницата се извършва с плъзгачи, което ще бъде неудобно за някои потребители.

Преглед на презентацията Dg Foto Art Gold

Слайдшоуто се генерира независимо, като се отчита местоположението на страниците. Добавянето на фонова музика е налице. Презентацията се показва в инсталирания плейър, който има няколко бутона за управление.

Изтеглете Dg Foto Art Gold

EasyAlbum

Тази програма ще бъде последният представител в нашия списък. От другите, това е просто и разбираемо в употреба. Нищо излишно, само най-необходимото. Потребителят избира една от няколко опции, добавя надписи и зарежда снимката, а останалата част се прави от самия EasyAlbum.

Стартирайте слайдшоуто на EasyAlbum

Има три секции, в които се изтегля неограничен брой изображения. Не можете да добавяте фонова музика, но в менюто има вграден плейър, който отваря MP3 файлове.

Изтегляне на EasyAlbum

Списъкът завършва тук, но не всички програми, които ви помагат да създавате фотоалбуми. Има стотици от тях, тъй като развитието не е твърде сложно и дори един човек е в състояние да напише подобен софтуер, така че има много представители. Опитахме се да изберете за Вас уникални и най-подходящи програми.