Етикетите и ценовите тагове за продуктите се създават по-лесно в специални програми, които имат определен набор от инструменти и функции. В тази статия сме избрали за Вас няколко представители, които перфектно се справят със задачата си. Нека да ги разгледаме по-подробно.

Ценоразпис

"Ценоразпис" е проста безплатна програма, която ще ви помогне бързо да създадете проект и да го изпратите на пресата. Имайте предвид, че можете веднага да създадете таблица от неограничен брой продукти и софтуерът автоматично ще създаде листове за печат, където ще има едно копие на етикета на всеки продукт.

Преглед на ценовата листа

Има прост редактор, който ви позволява да създавате свои собствени ценови етикети. Набор от инструменти в него е малък, но те са достатъчни, за да се създаде прост проект. От допълнителните функции е добавена формата на попълване с получаването на стоката и има и база, която може да бъде разширена и редактирана.

Изтегляне на ценовата листа

Отпечатване на етикети за цената

Този представител се различава от предишния, тъй като извършва проста систематизация и сортиране на информация. Например, можете да добавите свои данни към масата с контрагенти, производители и стоки и да ги използвате по всяко време, без да е необходимо да въвеждате ръчно няколко пъти.

Ценова листа Отпечатай ценоразпис

"Печат на цени" е оборудван със собствен редактор, в който вече са добавени основните компоненти, присъствието им на етикета е почти винаги необходимо. Освен това е възможно да създадете собствени линии, да преоразмерите, да преместите стандартните компоненти и да персонализирате текста. Програмата се разпространява безплатно и се предлага за изтегляне на официалния сайт на разработчика.

Изтегли Отпечатай Ценоразпис

PricePrint

PricePrint е единственият платен представител в нашия списък, но е по-удобно да се използва и е събрал най-доброто от двете предишни програми. Тук има набор от шаблони за етикети, разделени тематично. Мулти-потребителският режим се поддържа, очевидно е поставен акцент върху факта, че софтуерът ще бъде използван от организацията.

Цена на печата

Въпреки това, не всички потребители се нуждаят от всички функции, с които е оборудвана тази програма. На официалния уебсайт има няколко различни версии на различни цени, сред които има и безплатен. Прочетете описанията им, за да видите коя ще бъде идеална за вас.

Изтеглете PricePrint

В този списък са изброени трите най-популярни представители на софтуера, които ви позволяват да отпечатвате етикети и ценови етикети. Тяхната функционалност е съсредоточена изключително върху този процес, а ако искате нещо повече, ви препоръчваме да се запознаете с програми за търговия на дребно , в някои от тях има инструменти за отпечатване на етикети.