Законодателството в повечето страни по света диктува програмно ограничаване на максималния обем на слушалките, който устройството Android може да осигури. Потребителите, с които смартфон или таблет заместват играчите, тази ситуация, разбира се, е разстроена. За щастие, има изход от ситуацията. Първият е да се използва инструкцията от съответната статия второто е да използвате приложението, за да подобрите звука. Днес искаме да говорим за последното.

Подобряване на звука на Android

Да започнем с това, нека направим резервация веднага - няма да споменаваме независими звукови двигатели като AINUR или ViPER, тъй като такива неща най-вече изискват инсталация чрез възстановяване от трети лица и не работят на всички устройства. Съсредоточете се върху по-прости решения, които са достъпни дори за неопитни потребители.

GOODEV усилвател на силата на звука

Обикновено изглеждащо, но по-скоро многофункционално приложение. Позволява ви да повишите силата на звука до 100% над фабриката, но разработчиците предупреждават, че изслушването може да пострада необратимо. Всъщност, включването на повече от печалбата по подразбиране обикновено е безсмислено.
GOODEV усилвател на звука за Android
От допълнителните чипове, ние отбелязваме показването на контрола за сила на звука (полезно за потребители на Android 9, където тази функция не е променена до най-добрата), чрез увеличаване на максималния звуков праг и асинхронното усилване, което позволява да се намали износването на високоговорителите. Единственият недостатък - показва реклами.

Изтеглете GOODEV Volume Amplifier от Google Play Store

Усилвател на звука (FeniKsenia)

Друго, но не много многофункционално приложение, за да увеличите силата на звука на високоговорителя или на слушалките. Позволява ви поотделно да регулирате силата на звука и режима на усилване. Както и при предишното решение, максималното ниво се задава ръчно.
Програма за усилвател на звука (FeniKsenia) Android
Със своите възможности това решение прилича и на продукт на GOODEV, но въпреки това е по-лошо - налични са само дисплеи на уведомлението в лентата на състоянието и меки печалби. От минусите забелязваме вездесъщата реклама.

Изтеглете звуков усилвател (FeniKsenia) от Google Play Market

Увеличаване на звука

Тази програма също е подобна на тази, описана по-горе - както и при другите звукови усилватели, Volyum Up ви позволява отделно да регулирате силата на звука и нивото на усилване, както и да зададете горния праг на последния. Смешно е, но тази програма не показва никакви предупреждения за увреждане на слуха.
Звук Подобряване на звука за Android
Volume Up се различава от конкурентите с изключение на по-модерен и колоритен интерфейс, както и интеграция с плейъра от същия разработчик (трябва да го инсталирате допълнително). Е, най-досадната реклама на всички представени.

Изтегляне на том от Google Play Market

Volume Booster Pro

Минимализмът не винаги е лош, което доказва следното приложение за подобряване на звука. Няма допълнителни функции освен плъзгача за увеличаване на силата на звука и възпроизвеждане на тестовата мелодия: задайте желаната стойност, проверете и променете, ако е необходимо.
Sound Booster Volume Booster Pro за Android
Единственото нещо, което малко се откроява от общата минималистична картина, е предупреждението, че приложението се показва най-добре със слушалки или външни високоговорители. Самите разработчици обаче са нарушили собствения си принцип, като са добавили реклама към Volium Booster Pro, което обаче не пречи на използването на Volume Booster Pro по предназначение.

Изтеглете Volume Booster Pro от Google Play Store

Volume Booster Plus

Името на това приложение не е особено оригинално, но разработчиците са повече от компенсират липсата на способности за въображение. Първо, той има най-уникалния и красив интерфейс на всички представени в днешния списък.
Volume Booster Plus за Android
На второ място, простото и интуитивно управление е превключвател, оформен като бутон за контрол на силата на звука и плъзгач за усилвател. От забележителните характеристики, ние отбелязваме бутона за бързо стартиране на музикалния плеър; ако има няколко от тях, натискането на този бутон ще извика диалоговия прозорец за избор на системни опции. Недостатъците на Volume Booster Plus са рекламата и разтоварването от паметта на фърмуера с агресивен диспечер на задачите.

Изтеглете Volume Booster Plus от Google Play Store

заключение

Разгледахме най-популярните решения за усилване на звука на устройства с Android. Обобщавайки, отбелязваме, че въпреки привидното изобилие от такива приложения в Play Store, повечето от тях са клонинги на продуктите, изброени по-горе.