За потребители, които обичат да изпробват късмета си в лотарии, в съвременния свят, помощни устройства, работещи с Android, или по-скоро специални приложения за тази операционна система. За една от тези заявки, официалният клиент на Столото, искаме да кажем днес.

Голям избор на лотарии

Практически всички варианти на лотарии, които се провеждат официално на територията на Руската федерация, са достъпни чрез главното меню на клиента. Дисплеят е удобен: опциите са сортирани по категория, както и кратко описание на времето, цената на билета и възможните печалби. В допълнение, можете да изберете лотария на вкус, чрез сортиране на оферти по един или няколко критерия.
Опции за лотария в приложението Столото

Вижте предавания на живо

Чрез въпросното приложение може да се наблюдават живи лотарии. Това става чрез плейъра, зашит в клиента, така че не е необходимо да се инсталират допълнителни програми. Под прозореца с плейъра можете да видите съобщенията за следващото излъчване.
Живи шеги в приложението Столото

Проверка на билети

С помощта на Столото можете да проверите и билетите, закупени в павилионите. Най-удобният начин да направите това е с вградения QR код скенер - разработчиците дори са предоставили малка инструкция, която можете да отворите с бутон с икона на въпросник. Въпреки това, тази опция не е достъпна за всички лотарии, така че се предоставя ръчно въвеждане на цялата необходима информация: като равенство, дата на равенство и номер на билет.
Проверка на лотарийни билети в приложението Столото

Преглеждайте новини и актуализации

За заинтересуваните се осъществява разглеждане на новини и новости в лотарии: в специален раздел на приложението има списък с публикации с резултати, новини и справочна информация (напр. Актуализации в правилата за провеждане, специални забележки за отделни тегления или имена на лотарии, които вече не се провеждат).
Актуализации на новини и услуги в приложението Stoloto

Списъци на победителите

В главното меню на програмата има позиция “Победители” , в която можете да се запознаете със списъка на хората, спечелили последните лотарии. Любопитно е, че резултатите са подредени по два раздела: "Последни" и "Най-щастливи". Моля, имайте предвид, че тази информация се предоставя от самите потребители, които са регистрирани в услугата.

Списък на победителите в лотария в приложението Stoloto

Карта с най-близките павилиони

Сред функционалността на въпросното приложение е възможността за търсене на места, където можете да закупите лотариен билет. Местата са удобно маркирани на картата, а системата взема предвид местоположението на потребителя, което улеснява търсенето.
Карта с пунктове за продажба на билети в приложението Столото

Възможности на профила

Тъй като Столото е клиент на основната услуга, чрез приложението можете да влезете в профила си (или да регистрирате нов) и да го управлявате: да се абонирате или да се отпишете от пощенски съобщения, да създавате онлайн покупки на билети и средства за плащане, да добавяте или изтривате лични данни и много други. Разрешението в заявлението е два фактора, така че не можете да се притеснявате за сигурността.
Заявление за разрешение Stoloto

Директен разговор с поддръжката

Ако има проблеми с приложението или услугата, в Столото има възможност да ги съобщите в подкрепа - просто кликнете върху бутона с изображението на съобщението в горната част на прозореца и ще се появи чат с служителя на службата за техническа поддръжка. Моля, обърнете внимание, че за тази възможност трябва да сте регистрирани в услугата и да влезете в профила си чрез приложението.
Комуникация с техническа поддръжка в приложението Stoloto

достойнство

  • Удобство в работата и преглеждане на списъци с лотарии;
  • Преглед на предавания на живо на тегления;
  • Проверете билетите директно чрез приложението.

недостатъци

  • Приложението работи със забележими спирачки на слаби устройства;
  • От време на време се появяват рекламни съобщения (само потребители от Руската федерация).

Като вземем под внимание възможностите на клиента на Столото, можем да направим следното заключение: приложението като цяло се оказа успешно, основната необходима функционалност беше реализирана и като хубаво допълнение, има възможност да се свържете с поддръжката на услугата. Като се има предвид, че това е официална програма, нейните недостатъци могат да бъдат пренебрегнати, защото алтернативите не са безопасни.

Свали Stoloto безплатно

Изтеглете последната версия на Stoloto от официалния сайт