Ако скоростта на натискане на клавиатурата остави много да се желае, тогава потребителите идват в помощ на специални програми за обучение.

Stamina - напълно безплатна оферта. За кратко време може да се подобри скоростта на клавиатурата. Резултатът се постига чрез множество практически упражнения. Програмата има много прост интерфейс. Благодарение на вградените комични коментари авторът настройва потребителя на положителна вълна. И така, какво можем да намерим за полезна в тази програма?

Задайте текст за набора

Единственото нещо, което потребителят трябва да направи в тази програма е да напише текста, който вижда пред очите му. В настройките можете да зададете режима, който съответства на потребителското ниво. Можете да извеждате букви, фрази, всички символи. Или да качите външен файл, т.е. всеки текст. Дори в програмата вече има готов списък от уроци, които трябва да се извършват последователно. По подразбиране започва най-лесният урок, който показва последователност от две букви с интервали.

Настройване на режимите в Stamina

Блокиране по грешка

Ако в учебния процес студентът признае грешен символ, тогава друг комплект ще бъде блокиран, докато грешката бъде коригирана. Същевременно времето за преброяване не спира.

Променете езика на програмата

Програмата на Stamina ви позволява да промените езика на интерфейса и уроците на английски. Можете да направите това, без да напускате програмата.

Английски интерфейс в програмата Stamina

статистика

В края на всеки урок се показва прозорец със статистически данни, където потребителят може да види резултатите от работата си. Това е добре за подобряване на ефективността.

Резултат в програмата Stamina

Добавете музика

За да може ученикът да работи по-приятно, можете да добавите любимата си музика, която можете да изключите или да регулирате силата на звука, ако е необходимо.

Музика в Stamina

прогрес

Друга издръжливост може да изведе доклади за резултатите от динамиката, за различни уроци. С помощта на тази функция можете да оцените ефективността на класовете.

Напредък в програмата Stamina

Като цяло бях доволен от програмата на Стамин. Това наистина е ефективен инструмент за подобряване на скоростта на писане.

достойнство

  • безплатно;
  • Много лесен за употреба;
  • Без реклама;
  • Положителен дизайн на продукта.
  • недостатъци

  • Не е открита.
  • Свали Stamina безплатно

    Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт