Получаването на права на root на различни устройства с Android OS е една от основните задачи, когато имате достъп до пълен контрол върху софтуерната част на устройството. Но не по-малко важно е въпросът за управлението на правата на суперпотребителя. Подобни действия се осъществяват с помощта на специализирани приложения, една от които е SuperSU.

SuperSU - програма за Android, предназначена да управлява процеса на предоставяне на root права на други приложения за Android. Благодарение на лекотата на овладяване, както и на ефективността при изпълнението на основните му функции, SuperSu придоби широка популярност сред начинаещите и опитни потребители.

Раздел "Приложения"

Основната функция на SuperSU е управлението на права на root, получени предварително на устройството. Управлението на корен, ако опишете процеса с други думи, предоставя определени привилегии на определени програми или, напротив, ограничава използването на правата на суперпотребител чрез отделни софтуерни компоненти на системите на Android. За горните действия SuperSU използва раздел Applications (Приложения) .

Раздел за приложението SuperSU

Раздел "Вход"

За по-пълен контрол върху извършените операции и техните резултати, SuperSu извършва регистрация, т.е. Запишете всички манипулации, приложени от приложението в дневника. За да видите дневника на транзакциите, използвайте раздела " Дневници" .

Регистрационни файлове с надписи в SuperSU

Раздел "Настройки"

За достъп до управлението на допълнителни функции на приложението SuperSU, които се представят чрез промяна на езика на интерфейса и темата, избирането на достъп за приложения по подразбиране, термините, в които ще се изчиства дневникът на дневниците и т.н., потребителят трябва да влезе в раздела Настройки .

Настройки на раздела SuperSU.

Премахнете правата за суперпотребител

Важна функция, предоставена на потребителите на приложението SuperSU, е пълното премахване на правата на root. Достъпът до операцията се осъществява от менюто в раздела Настройки .

SuperSU премахване на правата на root

достойнство

  • Позволява пълно управление на правата на root;
  • Простият интерфейс на приложението е изцяло на руски език;
  • Възможно е напълно да се премахнат правата на суперпотребителя;
  • Разширени настройки за напреднали потребители.

недостатъци

  • Това не е 100% универсално решение;
  • Някои функции се предлагат само след закупуване на платена версия;
  • Той не ви дава възможност да получите права на root без да използвате допълнителен софтуер.

По принцип можем да кажем, че SuperSu е практически стандартът сред приложенията от този вид. Прилагането на програмата е най-често препоръчително и може да бъде препоръчано на широк кръг потребители, тъй като функциите, налични в SuperSU, удовлетворяват почти всички нужди, включително опитни потребители.

Свали SuperSU безплатно

Изтеглете най-новата версия на приложението в Google Play Магазин