Вероятно всеки знае ситуацията, когато е необходимо да се регистрирате на даден сайт, да напишете нещо или да изтеглите файл и да не отидете до него вече, без да се абонирате за изпращане на спам по пощата. Особено за решаването на този проблем е измислена "поща за 5 минути", която основно работи без регистрация. Ще разгледаме пощенските кутии от различни компании и ще решим как да създадем временна поща.

Популярни пощенски кутии

Има много различни компании, които предоставят анонимни имейл адреси, но те не включват такива гиганти Yandex и Google поради желанието да се подобри потребителската база. Затова ще ви запознаем с кутии, за които бихте могли да знаете преди.

Mail.ru

Фактът, че Mail Ra предоставя услугите на анонимна пощенска кутия, е по-скоро изключение от правилата. На този сайт можете да създадете отделен временен имейл и да пишете от анонимен адрес, ако сте се регистрирали по-рано.

Mail.ru добавете анонимен адрес

Прочетете повече: Как да използвате Mail.ru временна поща

Temp-Mail

Temp-Mail е една от най-популярните услуги за предоставяне на временни имейл адреси, но функциите й може да не са достатъчни за някои потребители. Тук можете да прочетете съобщенията само и да ги копирате в клипборда, изпращането на писма до други адреси няма да работи. Отличителна черта на ресурса е, че можете да създадете абсолютно всеки адрес на кутията, а не случайно избран от системата

Temp-Mail

Отворете Temp-Mail

Луда поща

Тази еднократна поща е забележителна, тъй като има интуитивен интерфейс. Новите потребители от всички функции могат да получават само съобщения и да удължат живота на кутията за десет минути (първоначално тя се създава и за 10 минути и след това се изтрива). Но след като сте оторизирани чрез социална мрежа, ще имате достъп до следните опции:

  • Изпращане на писма от този адрес;
  • Препращане на букви на реален адрес;
  • Удължаване на адреса за 30 минути;
  • Използване на няколко адреса наведнъж (до 11 броя).

Като цяло, с изключение на възможността за препращане на съобщения до всеки друг адрес и разтоварен интерфейс, този ресурс не се различава от другите сайтове с временна поща. Ето защо намерихме друга услуга, която има странна, но същевременно много удобна функция.

CrazyMail

Отидете в Crazy Mail

DropMail

Този ресурс не може да се похвали със същия прост контрол като неговите конкуренти, но има една "функция убиец", която не се намира в нито една популярна временна кутия. Всичко, което можете да направите на сайта, можете да правите с вашия смартфон, комуникирайки с бот в телеграмите Telegram и Viber. Също така можете да получавате имейли с прикачени файлове, да преглеждате и изтегляте прикачени файлове.

DropMail

Когато започнете да комуникирате с бот, той ще изпрати списък с команди, с които можете да управлявате пощенската кутия.

Бот в Телеграм

Отидете на DropMail

Това заключава списъка с удобни и функционални временни пощенски кутии. Коя от тях зависи зависи от вас. Приятна употреба!