Веднага след появата на интернет най-популярното средство за комуникация беше електронната поща. В момента сред обикновените потребители много по-популярни са различните посланици, като WhatsApp. Но няма да пишете на клиенти в него от името на голяма организация? Обикновено за тези цели се използва същият имейл.

Е, ползата от електронната поща, разбрахме. Но защо поставяте отделно приложение, ако има отлични уеб версии от добре известни компании, питате ли? Е, нека се опитаме да отговорим с кратък преглед на възможностите на пощенския клиент The Bat!

Работа с няколко пощенски кутии

Работете с не-последователни кутии в The Bat!

Ако се интересувате от такъв софтуер, тогава почти със сигурност трябва да работите с няколко пощенски кутии наведнъж. Това може да бъде например лични и работни сметки. Или само профили от различни сайтове. Както и да е, можете да ги добавите, като попълните само 3 полета и посочите използвания протокол. Радвам се, че цялата поща лесно се изтегляше в приложението без никакви проблеми и с запазването на сортирането по папки.

Преглеждайте имейли

гледане на имейли в The Bat!

Можете да започнете да разглеждате съобщенията без проблеми веднага след стартирането на програмата и въвеждането на пощата. Дори и в списъка можем да видим от кого, на кого, с каква тема и кога е дошло това или онова писмо. Повече информация се показва в заглавката, когато я отворите. Заслужава да се отбележи, че в таблицата за поща има колона, която показва общия размер. Малко вероятно е да се интересувате от обичайния офис, когато работите от неограничен Wi-Fi, но тук по време на бизнес пътуване, с фиксиран и много скъп роуминг, очевидно е полезно.

Когато отваряте конкретно писмо, можете да видите по-подробно адреса на подателя и получателя, както и предмета на съобщението. Следва истинският текст, отляво от който е списък с прикачени файлове. Освен това, дори ако към съобщението не са прикачени файлове, пак ще видите HTML файл тук - това е копие от него. Струва си да се отбележи, че често красив дизайн на някои букви е безнадеждно развален, което не може да се нарече критично, въпреки че е неприятно. Също така си струва да отбележим наличието на прозорец за бърза реакция в дъното.

Писане на писма

писане на писма до The Bat!

Вие не само четете писма, но ги пишете, нали? Разбира се, в The Bat! тази функционалност е организирана много, много добре. Първо, когато кликнете върху линиите "До" и "Копирай" ще се отвори вашият личен адресен указател, в който освен това има търсене. Тук можете веднага да изберете един или повече получатели.

Освен това си струва да се отбележи възможността за форматиране на текста. Тя може да бъде подравнена на един от ръбовете или в центъра, да определи определен цвят и да коригира тиретата. Използването на тези елементи ще направи писмото ви много по-приятно. Важно е да се отбележи и възможността текстът да бъде вмъкнат като котировка. Хората, които често правят ochepyatki не могат да се притесняват - вградена проверка на правописа тук също е там.

И накрая, можете да зададете забавено изпращане. Можете да зададете конкретно време и дата или да забавите изпращането си до определен брой дни, часове и минути. Освен това може да са ви необходими функциите "Потвърждение на доставката" и "Потвърждаване на четенето".

Сортиране на имейли

сортиране на букви в The Bat!

Очевидно, потребителите на такива програми получават повече от 10 имейла на ден, така че сортирането им играе незначителна роля. И тогава The Bat! организирано доста добре. Първо, има познати папки и флагове, които ви позволяват да маркирате важни съобщения. На второ място, можете да зададете приоритетността на буквата: висока, нормална или ниска. Трето, има цветни групи. Те ще помогнат, например, дори след един бърз поглед в списъка с писма, за да намерите желания подател, което е много удобно. И накрая, заслужава да се отбележи възможността за създаване на правила за сортиране. С помощта на тях можете например да изпращате автоматично всички букви, в които обектът има определена дума в определена папка, и да зададете желания цвят.

Предимства:

* Голяма гама от функции
* Наличие на руски език
* Стабилност на работата

недостатъци:

* Понякога оформлението на входящите имейли е повредено

заключение

Така че, The Bat! наистина е една от най-добрите приложения за електронна поща. Има много интересни и полезни функции в нейните активи, така че ако използвате поща често, трябва да обърнете внимание на това.

Изтеглете пробната версия на The Bat!

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт