Създателят на лога е много проста, забавна и нетривиална програма, с която детето може да създаде лого!

Възпроизвеждайки комбинации от елементи чрез забавен и весел интерфейс, можете да създадете много варианти на лога, да ги импортирате в растерна форма или да отпечатате. Нека потребителят да не бъде объркан от липсата на рускоезично меню - всички операции са интуитивни, те са и се прилагат елементарно. Развитието на всички функции на програмата ще отнеме не повече от 20 минути. Благодарение на големите бутони, закръглени надписи и доста плъзгачи, всяка функция е желателно да опитате и да експериментирате. Помислете за основните функции на The Logo Creator и характеристиките на неговата работа.

Моля, обърнете внимание, че когато стартирате The Logo Creator, ще бъдете подканени да изберете папка за запазване на проекти. В тази папка ще бъдат запазени работните програмни файлове и растерните елементи на работното поле.

Прочетете още: Софтуер за създаване на лога

Създаване на оформление

Преди да започнете, програмата предлага настройка на работното платно. За него пропорциите са зададени, цветът на фона е зададен, решетката е коригирана.

Създаване на платно в The Logo Creator

Добавяне на елементи от библиотеката

Създателят на лога има библиотека от различни примитиви, които се добавят към платното с помощта на плъзгане. Общо са налице около десетина категории примитиви, сред които главно са линиите, стрелите, шаблоните и много качествените пиктограми.

Добавяне на елемент от библиотеката към създателя на лого

От официалния сайт можете да изтеглите по-обширна колекция от категории.

Редактиране на елементите на библиотеката

За всеки от добавените елементи можете да регулирате мащаба, ъгъла на въртене и отражението по отношение на осите X и Y, настройките за цвета на запълване (твърдо или градиент), настройките на сянката на капка и да зададете такива интересни подробности като размазване.

Редактиране на елементи в The Logo Creator

Добавяне и редактиране на текст

Създателят на лога предлага да излезе и да добави текст към всяка част от платното. Потребителят може да въведе своя собствен текст и да използва вградените шаблони-шаблони. Интересно е, че фразата не може да бъде избрана от списъка, но само чрез натискане на бутон, който дава произволен лозунг или рекламен обжалване.

Изобразеният текст може да бъде редактиран по следните параметри: формат, където са посочени шрифта, размерът, разстоянието, хоризонталното и вертикалното обръщане; настройване на цветово запълване, сянка, размазване и удар; Директно въвеждане на необходимия текст.

Добавяне и редактиране на текст в The Logo Creator

За текста можете също да зададете геометрията му. Тя може да бъде права или извита в кръг. Позицията в кръга се определя от допълнителни параметри.

Затова прегледахме всички забавни функции на дизайнера на логото The Logo Creator. Резултатът от работата може да бъде запазен във форматите PNG, GPEG и SWF. Нека този редактор да не се нарича професионалист - липсва функции като свързване, подравняване, инструменти за рисуване и т.н., той се справя с задачата бързо и вечно да създаде лого от потребител, който няма профилно образование в областта на графичния дизайн. Да обобщим резултатите.

достойнство

- Приятелски и приятен интерфейс
- Елементарна логика на работата
- Качествено съставени библиотечни елементи
- Удобен и функционален текстов редактор
- наличие на лозунги - шаблони

недостатъци

- Липса на рушифицирано програмно меню
- Приложението не се разпространява безплатно от разработчика
- Няма предварително създадени шаблони за лого
- Няма инструменти за подравняване и свързване

Изтеглете пробната версия на The Logo Creator

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт