Смешни празници и други социални събития рядко преминават без музикална подкрепа. За да затоплят публиката и да създадат празнична атмосфера за събитието, те канят професионален DJ, който създава музикални чудеса.

Можете също така да станете DJ и да развеселите тълпата. Няма нужда да купувате скъпо оборудване. Достатъчен компютър или лаптоп и програма UltraMixer - професионално решение за създаване на смеси от музика и изпълнения на живо.


Приложението има голям брой функции и удобен за ползване интерфейс. От гледна точка на функционалността той надхвърля подобни програми от типа Виртуален DJ и Mixxx , Но за пълноценно използване на програмата е желателно да има поне минимален опит в областта на работата с музика.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за композиране на музиката

Появата на програмата UltraMixer

Създайте музикален микс

Добавете любимите си песни в програмата и ги поставете в режим на възпроизвеждане. С помощта на работата с темпото можете да направите една песен гладко да се влее в друга.

Смесване в UltraMixer

Ако имате достатъчно опит, можете дори да поставите една песен по друга по интересен начин. Това се улеснява от функцията за промяна на терена на пистата. Поради това можете да настроите тона на една песен на друга, така че да звучи като една песен.

Работа с аудио ефекти

Можете да приложите няколко ефекти върху музиката, като например обратното възпроизвеждане или известната DJ scrape. Изненадайте публиката с необичаен звук!

Ефекти в UltraMixer

Смесете запис

Можете да запишете ефективността си или да направите смесица от студио, без да напускате дома си. Всичко това е възможно благодарение на функцията за запис. UltraMixer ви позволява да записвате смеси във формат MP3 или WAV.

Смесете запис в UltraMixer

изравнител

Еквалайзерът е налице в програмата. С него можете да регулирате честотата на звука на музиката. В допълнение към основния еквалайзер има отделни еквалайзери за лявата и дясната песни.

Еквалайзер в UltraMixer

Цветна музика

Тъй като приложението е създадено за изпълнения на живо, то ви позволява да извеждате цветна музика на екрана, свързан към компютъра. Цветната музика е видео, което предава ритъма и звука на песента.

Цветна музика в UltraMixer

Свързване на микрофона

Друга възможност на UltraMixer е да свързва и прехвърля звук от микрофона. В програмата има специален бутон, който прави музиката по-тиха, докато говорите. Но можете да използвате програмата за караоке изпълнения.

Микрофон в UltraMixer

Професионалистите на UltraMixer

1. Огромен брой възможности за създаване на музикални смеси;
2. Приятен външен вид.

Недостатъците на UltraMixer

1. За неопитни потребители програмата може да изглежда сложна;
2. Интерфейсът не е преведен на руски;
3. Програмата се заплаща. Безплатната версия изисква рестартиране на всеки 60 минути.

UltraMixer е отлична програма за създаване на музикални съпроводки за партита и за записване на студийни миксове. Тя може да се използва и за просто свързване на няколко песни към една песен.

Изтеглете пробна версия на UltraMixer

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт