Днес цялата работа с музика се прехвърля в областта на цифровата обработка. Съставяне на музика, записване и смесване - всичко това отдавна е направено на компютъра. Дори DJ конзолата се пресъздава с помощта на специални програми. Едно такова решение е Virtual DJ.

С Virtual DJ можете да се почувствате като истински DJ и да направите живо изпълнение, като смесвате популярни песни в движение.


Не може да се каже, че програмата има проста форма. Създаден е за хора, които вече имат известен опит като DJ. За начинаещия, интерфейсът може да изглежда претоварен. Освен това няма русификация. Но след като сте прекарали един час, ще можете да разберете всички сложности на работата.

Съветваме ви да погледнете: Други решения за добавяне на музика към музика

Виртуален DJ облик

Минимизирайте песните

Виртуалният DJ ви позволява да редуцирате две различни аудио записи, както и истинска DJ конзола. Можете да добавите няколко песни към програмата и след това да направите едно от тях музикално платно. За гладкото протичане от песента към песента има възможност за синхронизиране на ритъма.

Смесване на музика във виртуалния DJ

Прилагане на ефекти

Можете да приложите няколко ефекти върху аудиописа. Например, можете да добавите ехо или фланцов ефект към музиката. Ефектът може да бъде регулиран плавно.

Ефекти във виртуалния DJ

Направете известна драскалка на DJ с помощта на Virtual DJ.

Програмата също така ви позволява да направите ефект на надраскване (рязко преместване на аудиозаписа).

Запишете си сместа

Във Virtual DJ има възможност за запис на звук, който може да се възпроизвежда. Това ви позволява да записвате свой собствен микс. Това може да се използва и за свързване на две песни в едно.

Записване на звук във виртуален DJ

Предимства:

1. приличен брой възможности;
2. Удобен за потребителя интерфейс, който ще угоди на опитни потребители.

недостатъци:

1. Сложността на овладяването за начинаещи;
2. Няма превод на руски;
3. Разпределени срещу заплащане, може да бъде пробен период за преглед.

Виртуалният DJ може да се превърне в пълноценен заместител на DJ конзолата. С тази програма можете да организирате истинско парти или да запишете собствената си комбинация от различни песни.

Изтеглете пробна версия на Virtual DJ

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт