Големите разработчици на игри, тъй като не е изненадващо, искат да разпространяват своите продукти. Съдия за себе си, първо, той ви позволява да спестявате по поръчка, защото при разпространение чрез трети страни услуги и магазини, трябва да се приспадне една справедлива сума на собственика. На второ място, някои компании са толкова големи, че броят на игрите в техния арсенал просто привлича малък, но все още собствен магазин.

Ubisoft - само от тях. Far Cry, Assassin's Creed, The Crew, Watch_Dogs - всички тези и много други, без преувеличение, известната поредица от игри, пуснати от тази компания. Е, нека да разгледаме какво мислиш за творчеството на Ubisoft, uPlay.

Съветваме ви да погледнете: Друг софтуер за изтегляне на игри на вашия компютър

Игралната библиотека

3. Моите игри в uPlay

Трябва да кажа, че първото място, което получавате след стартирането на програмата, е новината, но се интересуваме от игрите, нали? Затова нека се преместим директно в библиотеката. Има няколко раздела. Първият показва всичките ви игри. Във втория - само инсталиран. Третият, може би, е доста интересен - тук се заселват 13 безплатни продукта. Мисля, че това решение е съвсем разумно, защото безплатните игри все още могат да се добавят към вашия списък, така че защо да не го направим за нас от самите разработчици. Няма инструменти за сортиране, но можете да промените стил на показване на капаците (списък или миниатюри), както и техния размер. Също така има вградено търсене.

Магазин игри

1.store в uPlay

Каталогът не ви претоварва с много параметри за избор. Просто виждате логата на най-популярните игри на компанията. Разбира се, можете да отидете в общия списък, където вече има панели, за да се изяснят заявките - цена и жанр. Това е рядко, но имайки предвид малкия брой единици, това не е страшно. След като изберете желаната игра, ще отидете на страницата, където ще получите екранни снимки, видео, описание, налични DLC и цени.

2. търсене на игри в uPlay

Изтегляне на игри

5. Изтегляния в uPlay

Изтеглянето и инсталирането е малко по-сложно от това на конкурентите, но в процеса можете да определите местоположението на играта и да конфигурирате някои допълнителни параметри. Разбира се, програмата може автоматично да актуализира игрите, инсталирани на вашия компютър.

Чат по време на игра

6. Чат в uPlay

И отново родното място на чаталото, където без него. Отново приятели, съобщения, гласова комуникация. И за какво? Точно така, за удобство и допълнително забавление по време на игра.

Автоматично създаване на екранни снимки

4. Автоматични екранни снимки в uPlay

И ето тази функция наистина ме изненада. Вие всъщност в курс, че сега на практика във всички игри има постижения - ачивки. Например, направихте 100 скока - вземете. Очевидно е, че искате да уловите някои редки а achivki в картината. Можете да направите това ръчно, но можете също да поверите тази работа на програмата, която е много удобна. Снимките ще бъдат запазени в предварително инсталирана папка на компютъра ви

достойнство

• Бързо пазаруване
• Безплатни игри в библиотеката
• Отличен дизайн
• Лесна употреба

недостатъци

• Безполезност на филтрите при търсене

заключение

Така че, uPlay е необходима и красива програма за търсене, купуване, изтегляне и ползване на игри от Ubisoft. Да, програмата няма богата функционалност, но всъщност не е необходима.

Свали uPlay безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт