"Целият ни живот е игра." Тази известна фраза на Шекспир не е на сто години. Въпреки това, това изявление на класиката досега изобщо не е остаряло. Като дете играем в пясъчната кутия, израстваме - преместваме се на компютри и конзоли. И ако преди 10 години всички се забъркахме да пазаруваме, за да намерим правилния диск, сега всичко е много по-лесно, защото има много програми за изтегляне на игри на компютър през интернет.

На нашия сайт имаше няколко прегледа на програми, предназначени за изтегляне на игри. Някои от тях са специализирани в игри, други могат да изтеглят и други типове файлове. Нека ги съберем заедно и да определим най-доброто.

Прочетете още:
Програми за стрийминг на Twitch
Софтуер за поточно предаване в YouTube

Game Center Mail.ru

Game Center Mail.ru

Игралната услуга от домашния IT гигант бе приятно изненадана. Програмата има доста голям избор от игри от различни жанрове. Човек може да се радва, че всички са свободни или разпространени чрез системата Free2Play. Несъмнено това привлича доста широка аудитория.

В допълнение, предимствата на Gaming Center могат да бъдат записани интеграция със социалната мрежа "My World", която позволява да се организира "музикален съпровод" и удобен чат. Също така не можете да не споменавате вградения новинарски агрегатор и игрова общност. И накрая, програмата има такава уникална възможност, като стрийминг на геймплея за популярни услуги като Twitch и YouTube , Значителен недостатък може би е само един - невъзможността да се играят сериозни заглавия от известни световни студиа.

Изтеглете Game Center Mail.ru

пара

пара

Тази програма за купуване и изтегляне на приложения и игри е истински гигант на световната мащаб. 125 милиона потребители, 6,500 хиляди позиции! Излишно е да кажа, че ще намерите почти всичко, което искате. Състезания, симулатори, стрелци, стратегия и много, много повече. Сезонни отстъпки и неочаквани промоции, по време на които можете да купите игри на още по-атрактивни цени.

Несъмнено предимството на услугата е просто огромна общност за игри, която е готова не само да комуникира, но и да споделя екранни снимки, видеоклипове, тайни и дори допълнителни файлове за играта, създадени със собствени ръце. Какво мога да кажа, дори някои продукти тук са създадени от един човек.

Всъщност е възможно да се изброят всички предимства за много, много дълго време. Вземете най-малко продадени веднага има игрални устройства, като уникални гейм падове. Не е ли впечатляващо? Има ли Steam сериозни недостатъци? Може би, да - ще намалите всички пари по продажби ...

Изтегляне на пара

произход

произход

Ако сте фен на игри от компанията Electronic Arts и техните партньори, тогава просто трябва Origin. Тази нужда се обяснява много просто - никъде другаде няма да намерите официални версии на техните продукти. Няма явни предимства за програмата, за съжаление не. Да, разбира се, има и продажби и промоции тук. Да, има чат по време на игра. Но всичко това не предизвиква дива наслада - просто е. Но недостатъкът на Origin, може би само един - необходимостта от инсталиране на допълнителни файлове за играта в мрежата (в някои случаи).

Изтегляне на произход

Uplay

Uplay

Същото, само от Убисофт. Ето как можете да опишете накратко тази услуга. Всички игри, произведени от Ubisoft, могат да бъдат намерени само тук. Струва си да се отбележат няколко характеристики на програмата. Първата - наличието на безплатни оферти веднага във вашата библиотека, което изключва етапа на тяхното търсене. Втората е автоматична създаване на екранни снимки по време на получаването на играта. Функциите не са от ключово значение, но присъствието им понякога прави живота по-лесен за геймърите.

Изтегляне на uPlay

ZONA

ZONA

Така стигнахме до неспециализираните програми. ZONA е присъщо торент клиент , който има удобен каталог. Тук можете да намерите всичко, същото като на торент тракери: игри, филми, сериали, музика. Можете да хвалите възможността за стрийминг на филми и други чипове, но ние сме тук за игрите, нали? Когато ги търсите, можете да посочите жанра, годината на освобождаване и рейтинга. Можете да изтеглите продукта, който харесвате просто, като кликнете върху големия бутон или можете сами да изберете желания торент.

Изтеглете ZONA

Урокът: Как да изтеглите играта на вашия компютър

Utorrent

Utorrent

Може би това е програмата, която свързваме с торенти. В миналото, просто като усещане за ботуши, uTorrent вече има нови чипове, като отдалечено управление на изтеглянията от смартфона. Също така имаше вграден плейър, с който не можете да изчакате пълното изтегляне на филма. Недостатъците са причинени от самата идея на този софтуер - трябва ръчно да добавяте торенти. Разбира се, преди това те трябва да бъдат намерени, което напълно пада върху раменете ви, а удобството зависи от избрания торент.

Изтегляне на uTorrent

Прочетете още: UTorrent аналози

MediaGet

MediaGet_sravnenie

Аналогова ЗОНА. Има удобна директория за търсене на различни медийни файлове. За съжаление, удобството завършва, когато отидете в секцията за игри. Сортирането е възможно само по жанр или азбука, което усложнява търсенето малко. Но изтеглянето се организира много просто - кликнали върху бутона и готови. Няма избор на най-добрия торент - програмата ще реши всичко за вас. Вярно е, че това също може да се счита за недостатък.

Изтеглете MediaGet

Shareman

Shareman

Тази програма е доста интересна поне за технологията си - P2P. Това не е торенти и не се изтегля от един сървър - всички файлове се съхраняват на компютри от точно същите потребители като вас. Shareman има отлична категоризация. Заслужава си да похвалите и да сортирате специално в секцията за игри. Има азбучен индекс, както и търсене по жанр. Освен това има специални секции с игри за смартфони, допълнения и различни помощни програми. Като цяло тук геймърите ще намерят всичко, от което се нуждае.

Изтегляне на Shareman

заключение

Затова прегледахме основните програми, с които можете да изтегляте игри на вашия компютър. Всъщност приемането на конкретно решение е съвсем проста:

  • Искате ли огромно разнообразие от качествени оферти от различни разработчици и в същото време сте готови да платите? - пара;
  • Нещо по-просто, но за да сте сигурни, че е безплатно? - Game Center Mail.ru;
  • Фен на продуктите от Electronic Arts? - произход;
  • Харесва ли ви "sandboxes" на Ubisoft? - uPlay;
  • По принцип не искам да плащам за нищо? - всяка от последните 4 програми.
    Но не забравяйте, че пиратството не само разваля вашата карма, но също така принуждава разработчиците на игри да използват по-сложни методи на защита, което в крайна сметка пряко засяга цената на играта за честни играчи.

Прочетете още: Програми за показване на FPS в игрите