Стрес тест за видео памет - програма, която ви позволява да проверявате всички налични API DirectX карта с памет за грешки и повреди. Работи както под Windows OS, така и при стартиране на системата.

Тест за стабилност

При тестване на видео памет за стабилност на програмата, програмата работи с карти с карти на повърхности, което прави възможно да не се използва графичния компонент, т.е. проверката се извършва без визуален съпровод.

Тестване на стабилността на видео паметта в програмата

Наличните режими за тестване са DirectX, CUDA, OpenGL.

Избиране на режим за тестване на видео памет в тест за стрес на видео памет

Времето и качеството на проверката зависят от избрания набор от тестове - пълен, кратък или експресен.

Избиране на набор от тестове на видео памет в теста за стрес на видео памет

Тестов дневник

Целият процес и резултатите се записват в дневника, показан в прозореца на програмата, и се съхраняват във файла vmt.log в основната папка на програмата.

Извършване на тест за видео памет Включете теста за стрес от видео памет

Звукови предупреждения

Контрол на стреса на видео паметта може да бъде конфигуриран по такъв начин, че да предупреждава потребителя за възможни неизправности с помощта на звуков сигнал.

Конфигуриране на аудио известия в теста за стрес на видео памет

Изображение на обувката

Завършеното с настолното приложение е изображението на диска за зареждане със специална версия на програмата, записана на него. Това изображение трябва да бъде прехвърлено на всяко устройство за съхранение и да бъде изтеглено от компютъра.

На началния екран се появява меню, в което можете да конфигурирате настройките за тестване или, без да правите нищо, да изчакате да започне сканирането.

Опции на менюто за стартиращата версия на тестовете за тестване на видео памет

Времето на теста зависи от избраните настройки, но този тест ще бъде много по-бърз от този под Windows. Качеството на диагнозата в този случай ще бъде много по-високо.

Изпробване на видео паметта, когато компютърът е стартиран в теста за стрес на видео памет

достойнство

  • Малка част от архива с програмата;
  • Не изисква инсталация на компютър;
  • Възможност за стартиране от стартиращи носители;
  • Работи без визуален съпровод;
  • Тя се разпространява напълно безплатно;
  • Интерфейсът е преведен на руски език.

недостатъци

  • Той не винаги тества общото количество памет на видеокартата. За да се отстрани ситуацията, трябва да конфигурирате чрез "Command Line" .

Тест за стрес на видео памет - малка програма за стрес тестване на паметта на видео адаптера. Работи с bitmap, което ви позволява да проверите видео паметта във фонов режим, без да се разсейвате от важни случаи. Разпространението на обувката помага да се елиминират различни фактори, които пречат на нормалната диагностика, тъй като тя работи без Windows.

Изтегляне на видео памет стрес тест безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт