Ако трябва да изрежете видеоклипове или да направите проста редакция, е по-добре да използвате проста, но разбираема програма за редактиране. За такава цел редакторът като Free Video Editor е перфектен.


Разбира се, можете да използвате вградената инсталационна Windows система - Windows Live Movie Maker. Но Free Video Editor има редица допълнителни функции:

1. Запишете CD и DVD дискове;
2. Запишете видео от екрана на компютъра или от външни устройства, като например уеб камера.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за редактиране на видео

Безплатен интерфейс за видеоредактор

Освен това Free Video Editor има същия прост и интуитивен интерфейс. Програмата ви позволява да запазите редактирания филм във всички популярни формати, включително AVI, MPG, WMV и др.

Изрязване на видеоклипа

Безплатният видео редактор ви позволява да изрежете видеоклипа, да изрежете фрагментите и да го поставите в желания ред. Освен това можете да редактирате аудиозаписа или да добавите друг, например музика.

Разделяне на фрагменти в Free Video Editor

Добавяне на ефекти

Безплатен видеоредактор ви позволява да прилагате прости ефекти върху филма. Например можете да направите имитация на стар филм или да направите цветовете по-ярки. Също така програмата ви позволява да правите различни преходи между фрагменти.

Ефектът на стария филм в Free Video Editor

Има възможност за наслагване на субтитри над видеоклипа. Освен това можете да приложите редица аудио ефекти към аудио записа.

Изгаряне на CD и DVD

С Free Video Editor можете да записвате свои собствени компактдискове и DVD дискове.

Безплатен видеоредактор DVD записвачка

Записвайте видео от екрана и външните устройства

Свободният видео редактор може да заснеме изображение от екрана на компютъра. Можете също да запишете видеоклип от устройства, свързани с вашия компютър.

Свободен видео редактор за запис на екрана

Това е уникална характеристика на този видео редактор, тъй като по-голямата част от тези продукти за работа с видео файлове не могат самостоятелно да записват съдържание. Обикновено се използва отделна програма за запис. С Free Video Editor не е необходимо да инсталирате отделно приложение за запис.

предимства:

1. Прост и удобен интерфейс, който можете да разберете без помощта на инструкции;
2. Безплатно. Пълната версия без никакви ограничения е напълно безплатна;
3. Възможност за записване на видео от екрана или свързано с компютърна камера;
4. Подкрепа за руския език.

недостатъци:

1. Ограничен набор от функции за редактиране. За по-добра инсталация с напреднали ефекти е по-добре да използвате програми като Sony Vegas или Adobe Premiere Pro;
2. Леко неприятно визуализация на редактираните клипове през отделен прозорец.

Безплатен видео редактор е отлично решение за извършване на непретенциозно редактиране на видео. С Free Video Editor, дори и начинаещ, който за пръв път е срещнал продукти от този тип, ще го разбере.

Безплатен видео редактор безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт