С пускането на нови версии на браузъра Mozilla Firefox имаше визуални отметки, които ви позволяват да показвате най-отгоре посетените уеб страници на потребителя, за да имате достъп до популярните сайтове по всяко време. Това решение обаче не може да се счита за функционално, защото тя ограничава добавянето на ваши собствени уеб страници.

Тази статия ще обсъди популярни добавки, които предоставят на потребителя възможността да работи с визуални отметки.

Бързо набиране

Визуални отметки за Mozilla Firefox

Нека да започнем с най-функционалното решение за работа с визуални отметки, което има наистина впечатляващ набор от функции и настройки, които ви позволяват да прецизирате всеки елемент от тази добавка към вашите изисквания.

Една от забележителните функции на Speed ​​Dial е функцията за синхронизиране на данни, която не само ви позволява да използвате визуални отметки на различни компютри, но също така да сте сигурни, че данните и настройките на потребителя никога няма да бъдат загубени.

Изтеглете приставката за бързо набиране

Yandex Visual bookmarks

Визуални отметки за Mozilla Firefox

Компанията Yandex е известна с огромното количество полезен софтуер за различни платформи: мобилни и настолни.

Компанията е внедрила удобна добавка за браузъра Mozilla Firefox, която представя своята визия за визуални маркери. Какво да кажа: въпреки цялата простота на добавката, тя се оказа доста функционална, позволявайки не само да се коригират визуалните раздели, но и самата визия на прозореца.

Изтеглете добавките Yandex Visual bookmarks

Бързо набиране

Визуални отметки за Mozilla Firefox

Ако търсите най-простите визуални маркери за Mazilla, които няма да дадат сериозен товар на уеб браузъра, определено обръщайте внимание на добавката за бързо набиране.

Има минимални настройки. И цялата функционалност е съсредоточена само върху едно: добавянето на визуални отметки. С основната си задача Бързо набиране успява да се развесели, във връзка с което това решение може да се препоръча на потребители, които изискват минимални настройки, а също и които не искат отново да добавят браузърите.

Изтегляне на добавката за бързо набиране

След като опитахте някое от предложените решения за работа с визуални отметки, вероятно няма да можете да се върнете към обичайните отметки на браузъра Mozilla Firefox. Визуалните отметки за Firefox са най-простият и достъпен начин за всеки потребител да организира не само списък на важни уеб страници, но и незабавно да намери подходящата страница за продуктивна работа.