Сервиз VKontakte е най-популярната социална мрежа в Русия и една от най-посещаваните в света. Милиони потребители комуникират, споделят снимки, видеоклипове и музика на този уеб ресурс. Разбира се, всеки от потребителите има свои собствени желания за подобряване на интерфейса и възможностите на тази популярна социална мрежа. Много от тези желания се вземат под внимание от разработчиците на базираната на браузъра добавка на бутона VC.

Разширението на VkButton за браузърите Google Chrome и Opera е инструмент, който значително разширява функционалността на социалната мрежа VKontakte и прави навигацията по нея удобна и приятна за потребителите.

Изтегляне на съдържание

На първо място, разширението VkButton предоставя функция за изтегляне на музика и видео от услугата VKontakte, които браузърите не могат да предоставят стандартни инструменти. Същевременно изтеглените файлове имат "нормални" имена и не се състоят от набори от символи, както се оказа, когато се опитвате да изтегляте съдържание от този уеб ресурс по други начини.

Бутон за изтегляне на музика в разширението VkButton

Благодарение на разширението VkButton можете да видите за всяка песен музикални надписи, показващи нейното качество и размер, а когато качвате видео, в допълнение има избор на резолюция.

Активиране на известията

Освен това разширението предоставя възможност да включвате известия за съобщения, харесвания, подаръци, покани за групи и т.н. В същото време това не е задължително във вашата VK страница, тъй като всички известия се показват в лентата с инструменти на браузъра, в която е инсталирана разширението VK Button.

Сигнали в VkButton

Масова обработка

Добавянето на VkButton също ви позволява да не губите време за потребителите да извършват много действия от същия тип, но им предлага само няколко кликвания. Така че чрез менюто за разширение само с едно щракване можете да изтриете всички съобщения, да одобрите всички приложения на приятели или да оставят потребители с абонати, да одобрите всички ваши белези на снимка, да ги премахнете или по принцип да ги премахнете от всички снимки. По същия начин с едно кликване можете да оставите всички групи, да прекратите абонамента си от всички публични публикации или да премахнете всички срещи.

Излезте от всички групи в разширението VkButton

Разширени функции

Платената версия на разширението ви дава възможност да управлявате темите на регистрацията на вашия VKontakte акаунт. Също така можете да създавате масови съобщения до приятели с връзка към анти-часовата услуга, която ще ги направи автоматични, без да е необходимо ръчно да въвеждате captcha.

Антикапча в разширението VkButton

В допълнение, PRO версия на разширението VC Button предоставя възможност да видите скрити видеоклипове и албуми VKontakte.

Предимства на VkButton

  1. Разширението работи веднага в няколко браузъри;
  2. Широки възможности за увеличаване на функционалността на социалната мрежа VKontakte.

Недостатъци на VkButton

  1. Някои допълнителни функции се предлагат само в платената версия;
  2. Най-новите версии на разширението не се поддържат в браузъра Mozilla Firefox.

Както можете да видите, разширението на браузъра VkButton е в състояние значително да разшири възможностите, да опрости и ускори действията на потребителите в социалната мрежа VKontakte. В същото време много важни функции се предлагат само в платената версия на тази добавка.

Изтеглете разширението VkButton безплатно

Изтеглете последната версия на разширението от официалния сайт