VKontakte уверено се стреми да добавя всякакви функции за удобство на своите потребители. Тази социална мрежа обаче няма някои свойства, които понякога са толкова необходими за ежедневна употреба. Това може да включва и удобен достъп до плейъра, бързо сърфиране и разговори с приятели, които са онлайн. Тези допълнения могат да се добавят към социалната мрежа, като се използва едно удобно разширение за Yandex.Browser.

VKLayf е интересно решение за добавяне на нови функционални възможности. Достъпът до плейъра, личните съобщения, zhruzyam и отметките вече стават много по-бързи и по-удобни.

След като инсталирате програмата от дясната страна на браузъра, се появява специален панел, от който се извършват всички действия в социалната мрежа.

Слушайте любимата си музика, без да отваряте сайта

Лесен достъп до плейлисти и албуми - малък прозорец със списък на песните ви не заема много място и появяващите се бутони за превключване на записите винаги се виждат на всеки сайт.

Удобен плейър в VKLife

Създавайте табове, отметки и папки с тях

Менюто за вертикално управление може да изглежда много необичайно отначало, но с времето на използване ще се окаже, че тази опция е много по-ергономична от класическата.

Управление на раздели и отметки в VKLife

Приятели онлайн и кореспонденция с тях от панела

Не е необходимо да посещавате сайта, за да отговорите на съобщение - сега можете да го направите направо от страничната лента. Преглеждайте списъка си с приятели, пишете и отговаряйте на частни съобщения, разберете кога хората са били последно онлайн.

Удобни лични съобщения в програмата VKLife

Изтеглете музика и видеоклипове

До песните и видеоклиповете има удобни бутони, които ще ви помогнат да изтеглите любимите си песни и филми на компютъра си.

Изтегляне на музика и видеоклипове в VKLife

Офлайн клиент за неприятно пребиваване в мрежата

Ако потребителят иска да слуша музика или да гледа емисии и никой не е виждал, че е онлайн, можете да активирате специален клиент, който ще осигури достъп до всички функции на социалната мрежа и лицето няма да "блести" онлайн.

Офлайн клиент в програмата VKLife

Програмни ползи

Иновационно решение - в края на краищата подобно разширяване на функционалността на социалната мрежа е много подходящо и търсено. Удобен панел, ясен русифициран интерфейс, наистина удобен достъп до най-важните елементи на вашата лична страница.

Недостатъци на програмата

Добавката работи само с Yandex.Browser, тя се прави за нейното популяризиране поради свободното използване на разширението. Ако откриете грешка в дизайна, понякога можете да намерите размити падащи менюта и несъответствие в геометрията на офлайн клиента. Когато инсталирате разширението, трябва да премахнете всички ненужни кърлежи, така че ненужните табла и шорткъти да не се промъкнат в системата.

Свали ВКЛайф безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт