VKontakte е най-популярната социална мрежа както в Русия, така и в други страни по света. Всяка година възможностите на тази социална мрежа се умножават, но все още много интересни функции все още не са въведени и никога няма да бъдат добавени. В тази ситуация и полезна добавка VkOpt за браузъра Mozilla Firefox.

VkOpt е популярна добавка за браузър за Mozilla Firefox, която е набор от скриптове, насочени към разширяване на възможностите на социалната мрежа Vkontakte. Това допълнение съдържа много от тях и разработчиците не планират това.

Как да инсталирате VkOpt за Mozilla Firefox?

Кликнете върху връзката в края на статията на официалния уебсайт на програмиста. Системата автоматично ще открие браузъра ви и ще ви предложи да изтеглите VkOpt за Firefox.

VkOpt за Mozilla Firefox

Браузърът ще започне да изтегля VkOpt, след което ще трябва да се съгласите с неговата инсталация.

VkOpt за Mozilla Firefox

След няколко минути VkOpt ще бъде инсталиран за Mozilla Firefox.

VkOpt за Mozilla Firefox

Как да използвате VkOpt?

Отидете на уеб сайта на Vkontakte и, ако е необходимо, влезте в социалната мрежа.

При първия преход към уеб сайта на Vkontakte VkOpt ще покаже приветстващ прозорец, който ще ви информира, че изтеглянето на добавката трябва да се извършва само от официалния сайт на разработчика, освен това, ако е необходимо, можете да промените езика на добавката.

VkOpt за Mozilla Firefox

VkOpt има много възможности. Нека да разгледаме най-интересното:

1. Изтеглете музика. Просто кликнете вдясно от иконата за слушане на бутона за изтегляне и браузърът ви веднага ще започне да изтегля избраната песен. Имайте предвид, че когато преместите курсора на мишката върху трака, добавката ще покаже своя размер и битрейт, което ще ви позволи да изтеглите само изискваните качествени записи на вашия компютър.

VkOpt за Mozilla Firefox

2. Изтрийте всички песни. Може би, функция, която много потребители липсват. В социалната мрежа е възможно да изтриете само плейлисти, но не става въпрос за целия списък с песни, добавени към My Audio Records. С VkOpt такъв проблем вече няма да бъде.

VkOpt за Mozilla Firefox

3. Изтеглете видеоклипа. Потребителите имат възможност да качват видеоклипове на компютъра, докато можете да изберете качеството на видеоклипа, защото това зависи пряко от размера на окончателния файл.

VkOpt за Mozilla Firefox

4. Почистване на съобщенията. Отворете секцията "Моите съобщения" и кликнете върху бутона "Действия". В менюто, което се показва, можете да изтриете всички входящи съобщения, всички изходящи съобщения и да получите статистика за лична кореспонденция.

VkOpt за Mozilla Firefox

5. Почистване на стената. Почистването на стените се осъществява по същия принцип като личните съобщения. Отворете всички записи на стената, кликнете върху бутона "Действия" и в показаното меню изберете "Изчистване на стената".

VkOpt за Mozilla Firefox

6. Деактивиране на рекламата. Вече доста време на сайта Vkontakte рекламни flaunts. По подразбиране функцията за блокиране на реклами VkOpt е деактивирана, но можете да я активирате по всяко време. За да направите това, в долния ляв ъгъл изберете секцията "VkOpt". В отворения прозорец отидете в раздела "Интерфейс" и активирайте превключвателя за превключване до "Премахване на реклами".

VkOpt за Mozilla Firefox

7. Превключете между снимките на колелото на мишката. Изглежда, че такава проста функция, но колко много опростява разглеждането на снимките в VKontakte през браузъра. Преглеждайки следващия албум, просто завъртете колелото, за да преминете към следващите снимки.

8. Замяна на звуци. Когато получавате входящи съобщения и други известия, чувате отличително звучене. Ако стандартните звуци вече са притеснени, можете да качите вашите собствени по всяко време. За да направите това, просто отворете настройките на VkOpt и отворете раздела "Звуци".

VkOpt за Mozilla Firefox

Ние не сме изброили всички функции на VkOpt. Тази добавка е незаменим инструмент за Vkontakte, което значително ще разшири възможностите на тази социална услуга.

Свали VkOpt безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт