Блокирането на популярни уеб сайтове от домашен доставчик или системен администратор на работното място е често срещано и неприятно положение. Въпреки това, ако не искате да се примирите с такива брави, специални добавки за VPN за браузъра Mozilla Firefox ще ви помогнат.

Днес ще говорим за няколко популярни добавки за Mozilla Firefox, които ще отключат ресурс, който например беше ограничен до работното място от системния администратор или всички доставчици в страната.

фрегат

Анонимензатор за Firefox

Може би ще започнем с най-популярната добавка за VPN за Mozilla Firefox, която успешно ще осъществи достъп до блокирани сайтове.

Сред предимствата на добавката е възможността да изберете IP-страна, както и аналитичен режим, който ви позволява да определите наличността на сайта и само въз основа на тази информация вече вземате решение дали да включите прокси или не.

Изтеглете добавката friGate

Търси VPN

Анонимензатор за Firefox

Ако friGate има редица настройки, тогава функцията за прескачане VPN за Firefox е напълно просто допълнение за достъп до блокирани сайтове, които нямат настройки.

За да активирате прокси сървъра, трябва само да кликнете върху иконата на добавката, като по този начин позволите работата на VPN на BrowseChart. Съответно, за да деактивирате работата на иконата на добавката, ще трябва да кликнете отново, след което ще възстановите предишния си IP адрес.

Изтегляне на добавката Виртуална VPN

Hola

Анонимензатор за Firefox

Hola е отлично допълнение към браузъра Mozilla Firefox, който има отличен интерфейс, високо ниво на сигурност и възможност за избор на IP адреса на конкретна държава.

Добавката има Premium версия, която ви позволява да разширите списъка с държави.

Изтеглете добавката Hola

ZenMate

Анонимензатор за Firefox

Друг shareware, който изпълнява прокси функции за Firefox.

Както в случая на Hola, добавката има отличен интерфейс, възможност за избор на страна, представляваща интерес, високо ниво на сигурност и стабилна работа. Ако трябва да разгънете списъка с наличните IP адреси за страната, ще трябва да закупите версия Premium.

Изтеглете добавката ZenMate

AntiCenz

Анонимензатор за Firefox

AntiCenz е ефективна добавка за Firefox да заобиколи ключалката.

Добавянето, както в случая на VPN на Browsec, няма настройки, т.е. всички мениджъри трябва да активират или деактивират работата на прокси сървъра.

Изтеглете добавката AntiCenz

anonymoX

Анонимензатор за Firefox

Напълно безплатна добавка за достъп до блокирани сайтове.

Добавката вече има определен набор от настройки, които ви позволяват да изберете прокси сървъра, към който се свързвате, и ще можете да видите списък с най-бързите сървъри, които ще задоволят високата скорост на предаване на данни.

Изтегляне anonymoX

Добавките за VPN изискват незабавен достъп до блокирани сайтове с минимална скорост на предаване на данни. В останалата част е необходимо да бъдете изцяло ръководени от вашите предпочитания: искате ли функционално решение или дори не искате да мислите, че трябва да настроите нещо.