Има много видео редактори, но много добър редактор, който ще отговаря на всички изисквания, е много трудно да се намери. Такъв редактор трябва да може лесно да отреже видеото, но също и да подобри качеството му, а такъв редактор е vReveal.

vReveal е трудно да се сравни съвсем лесно с истинските чудовища на видео обработката, благодарение на специално разработения алгоритъм за програмата, който ви позволява да използвате ресурсите на GPU за редактиране и подобряване на видеото, използвайки технологията NVIDIA CUDA.

Вижте също: Списък на програмите за подобряване на качеството на видеото

предварителен преглед

Представянето беше много интересно. Първо, можете да кликнете върху миниатюрно копие на видеоклипа и да видите всичко, което ще се случи (без звук). Освен това можете да кликнете върху това мини копие и видеоклипът ще се отвори във вградения плейър.

Преглед в vReveal

вноса

Също така има уникална система за внос. Не можете да качвате всеки отделно видео, но можете да посочите пътя към папката или устройството, където се намира, и програмата автоматично ще сканира тази папка за наличието на подходящ видеоклип. Също така има в програмата "Folder Manager", което прави този процес по-познат.

Импортиране в vReveal

Процес на едно кликване

Тази функция (1) ви позволява да избегнете продължително седалище зад редактора, в търсене на най-добрата опция за лечение. И ако кликнете върху бутона "Сравнение" (2), можете да видите резултата от обработката отдясно и оригинала отляво.

Редактор с едно щракване в vReveal

Завъртане на видеоклипа

Много често много от нас трябваше да се справят с проблема с вертикалното видео, но един бутон в тази програма може да реши тази ситуация.

Завъртане на видео в vReveal

Добавете надписи

Друга полезна функция е добавянето на заглавия в началото и края на видеоклипа. Можете да изберете цвета, шрифта и продължителността на кредитите.

Надписи в vReveal

Редактирайте видеоклипа

Освен автоматичното качване, можете да подобрите видеото по ваш начин. Можете да добавяте ефекти или да премахвате осветлението, както и много други.

Прикрепете го в vReveal

Настройка на видеоклипа

В допълнение към стандартните ефекти, можете да опитате да създадете свой собствен, за да подобрите качеството на видеоклипа. Тук можете да промените размера му.

Видео настройките в vReveal

Експортиране в интернет

Има в програмата и функцията за изтегляне на видеоклипове директно на вашия канал на YouTube или на страница във Facebook.

Онлайн експорт в vReveal

снимки

Също така в vReveal има функция за запазване на рамка или създаване на панорама.

Снимки в vReveal

запазване

Няма много формати за запаметяване, но ако зададете по-висока резолюция, можете значително да подобрите качеството на видеото.

Запазване на vReveal

Програмни ползи

  1. доброта
  2. Експортиране в интернет
  3. Възможност за добавяне на надписи
  4. Възможност за подобряване на качеството чрез промяна на формата и резолюцията
  5. Руски език

недостатъци

  1. Проектът беше изоставен и нямаше актуализации от 2013 г. насам

vReveal е наистина мощен инструмент за видео обработка и има много полезни функции в асортимента на програмата. Програмата е подходяща за много потребители, защото можете да я използвате за различни цели. И макар програмата да не е актуализирана за дълго време, практически не изостава от подобни програми и все още е популярна.