Не винаги скъпата камера може да заснема видео с най-високо качество, защото не всичко зависи от устройството, въпреки че, разбира се, играе важна роля. Но дори видеоклипът, заснет с евтина камера, може да се подобри, така че да бъде трудно да се разграничи от видеоклип, сниман на скъпи. Тази статия ще покаже най-популярните програми за подобряване на качеството на видеото.

Можете да подобрите качеството на видеото по много начини. Можете да играете със светлина, сенки или други филтри. Можете също да използвате вече създадените алгоритми, разработени от професионалистите в този случай. Можете също да промените размера на видеоклипа и неговия формат. Всичко това е възможно в програмите, представени в този списък.

TrueTheater Enhancer

Основният прозорец на CyberLink TrueTheater Enhancer в програми за подобряване на качеството на видеото

CyberLink разработва различни начини за подобряване на качеството на видеото от няколко години и един от най-известните алгоритми, разработени от тях, също е представен в тази програма. За съжаление програмата играе ролята на играч Internet Explorer , но наистина подобрява качеството на видеото.

Изтегляне TrueTheater Enhancer

Кино HD

Основният прозорец на CinemaHD в програми за подобряване на качеството на видеото

Всъщност тази програма е видео конвертор, който просто променя формата. Въпреки това, по време на преобразуването има и подобрение в качеството, което е добро допълнение. Програмата е руска и може да действа като програма за записване на дискове. Освен това можете да отрежете видеоклипа в него.

Урокът: Как да подобрите качеството на видеото с CinemaHD

Изтегляне на кино HD

vReveal

Основният прозорец на vReveal в програмите за подобряване на качеството на видеото

Подобряването на качеството на видеото в тази програма се дължи на "играта" с ефекти и светлина. Програмата има ръчна настройка и автоматична настройка, ако не искате да седите дълго време, след като изберете подходящите ефекти. В допълнение, можете да завъртите видеото или да го качите директно на YouTube или Facebook.

Изтегляне vReveal

Тези три програми са отлични инструменти за подобряване на качеството на видеото. Всеки от тях разчита на собствения си начин на обработка и поради това те могат да бъдат използвани на свой ред, като по този начин постигат най-високото възможно подобряване на качеството. Разбира се, има и други програми за подобряване на качеството на видеото, може би знаете някой от тях?