След стартирането на програмата Premiere Pro за първи път, първото нещо, което хваща окото ви, е много различни панели и икони, всеки от които изпълнява определена функция. Изпълнението на някои от тях обаче отнема значително време. За да се опрости работата в програмата, има различни приставки. Те могат да се изтеглят без проблеми от официалния уебсайт. В допълнение към опростяването на работата, те все още могат да изпълняват някои функции, които просто не съществуват в Adobe Premiere Pro.

Изтеглете Adobe Premiere Pro

Най-популярните и полезни приставки за Adobe Premiere Pro

Приставка за ProDAD Mercalli

Този плъгин замества стандартната функция "Стабилизатор на вълните" . Ако в процеса на видеоразтрепки и трептене на изображението са били наблюдавани, то този плъгин бързо ще се отърве от дефекти. На практика не замръзва при обработката на тежки проекти и дори на слаби компютри. След като го използвате, вашият видеоклип ще изглежда по-професионално.

plagin-prodad-Меркали-для-programmyi-кирпич премиер-про

Чуден видео Plug-ин

Много тежка приставка, която изисква значително количество системни ресурси. Той обаче няма аналози. Той прави най-добрата работа за премахване на шума в заснетото видео и ви позволява да настроите яснотата.

plagin-чист-видео-для-programmyi-кирпич премиер-про

Magic Bullet Colorista II Plug-in

За да се извърши корекция на цветовете, специалистите често се обръщат към този инструмент. Има много параметри. По принцип, за да работите с цвят, няма нужда да използвате други плъгини. Той настройва яркостта на изображението в различни тонове, от светлина до тъмно, работи с маски на наслагване и много други.

plagin-магически куршуми colorista-II-для-programmyi-Adobe-висшия про

MovieConvert Pro 2 плъгин

Най-добрият plug-in за стил в Adobe Premiere Pro. Позволява ви да приложите към видеото различни ефекти, които се използват във филмовата индустрия. Например можете да направите видео, което ще прилича на стар филм и много други. Общо, плъгина осигурява около двадесет дузини ефекти за оформяне.

plagin-filmconvert-про-2-для-programmyi-Adobe-висшия про

Magic Bullet Looks плъгин

Изпълнява две основни функции корекция на цветовете и стилизиране. Потребителите са търсени поради тяхната лекота, не създават ненужно натоварване на процесора, благодарение на използването на видеокарта.

plagin-магически куршуми външност-для-programmyi-кирпич премиер-про

LUT Buddy плъгин

Друга полезна приставка за стил. Той бързо коригира видеото, в сравнение с подобна вградена функция. Поради това е доста популярен.

plagin-LUT-приятелче-для-programmyi-кирпич премиер-про

В тази статия разгледахме най-популярните плъгини, които могат да бъдат полезни както за професионалисти, така и за начинаещи.