Днес все повече и повече потребители участват в създаването и редактирането на видеозаписи. Всъщност днес разработчиците предлагат много удобни и функционални решения за инсталиране, които ще направят възможно превръщането на идеите в реалност. Adobe, познат на много успешни продукти, също има свой арсенал и популярен видео редактор - Adobe Premiere Pro.

за разлика от Windows Live Studios , който е предназначен за основно редактиране на видео, Adobe Premiere Pro вече е професионален видео редактор, който има в арсенала си пълната гама от функции, необходими за висококачествено видео редактиране.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за редактиране на видео

Прост процес на подстригване

Една от първите процедури, произведени с почти всеки видеозапис, е изрязването. С инструмента за подрязване можете бързо да отрежете видеоклипа или да премахнете излишните елементи със смяна.

Прост процес на изрязване в Adobe Premiere Pro

Филтри и ефекти

Почти всеки видеоредактор има в арсенала си специални филтри и ефекти, с които можете да подобрите качеството на картината, да коригирате звука и да добавите интересни елементи.

Филтри и ефекти в Adobe Premiere Pro

Корекция на цветовете

Подобно на повечето снимки видеоклиповете също се нуждаят от корекция на цветовете. В Adobe Premiere има специална секция, която ви позволява да подобрите качеството на картината, да регулирате рязкостта, да регулирате рязкостта, контраста и др.

Корекция на цветовете в Adobe Premiere Pro

Миксер аудио песни

Вграденият миксер ще ви позволи да прецизирате звука за най-добър резултат.

Миксер аудио записи в Adobe Premiere Pro

Създаване на надписи

Ако създавате не само видео, а пълен филм, то задължително ще изисква първоначални и окончателни заглавия. За тази функция в Premiere Pro има отделен раздел "Titles", в който се извършва фина настройка на текст и анимация.

Създаване на заглавия в Adobe Premiere Pro

Metazhurnalirovanie

Всеки файл съдържа така наречените метаданни, които съдържат цялата необходима информация за файла: размер, продължителност, тип и т.н.

Можете самостоятелно да попълвате метаданни за удобна организация на файловете, като добавяте информация като местоположението му на диск, данни за създателя, информация за авторските права и др.

Мета-списание в Adobe Premiere Pro

Shortcuts

Почти всички действия в програмата могат да се извършват с помощта на горещи клавиши. Използвайте предварително зададени комбинации или задайте свой собствен за най-бърз контрол на програмата.

Горещи клавиши в Adobe Premiere Pro

Неограничен брой песни

Добавете допълнителни песни и ги подредете в желания ред.

Неограничен брой песни в Adobe Premiere Pro

Усъвършенстване на звука

Първоначално някои видеоклипове имат доста тих звук, който не е подходящ за удобно гледане. С помощта на функцията за усилване на звука можете да коригирате тази ситуация, като я увеличите до желаното ниво.

Усъвършенстване на звука в Adobe Premiere Pro

Предимства на Adobe Premiere Pro:

1. Лесен за ползване интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Стабилна работа благодарение на специално разработен двигател, който минимизира окачването и катастрофите;

3. Широка гама от инструменти за висококачествено видео редактиране.

Недостатъци на Adobe Premiere Pro:

1. Продуктът се таксува, но потребителят има 30-дневен период за тестване на програмата.

Трудно е да се приспособят всички функции на Adobe Premiere Pro в една статия. Тази програма е най-мощният и един от най-функционалните видео редактори, насочен преди всичко към професионалната работа. За домашна употреба е по-добре да се спрем на по-прости решения.

Изтеглете пробна версия на Adobe Premiere Pro

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт