Еламаторът на BlueTax, въпреки всички полезни функции, е един от лидерите при възникването на различни неизправности. По принцип проблемите възникват поради високите системни изисквания, които потребителите често пренебрегват. Самата програма също има някои недостатъци.

Ако след инсталацията BlueStacks работи нормално и се справи с всички зададени задачи, но внезапно цветният дизайн се промени на черен екран, можете да се опитате да направите някои манипулации за решаване на проблема.

Изтегли BlueStacks

Опитва се да реши проблемите с черните текстури BlueStacks

Появата на емулатор на черен екран често води потребителите в задънена улица. Както всичко работи, системата трябва да поддържа приложението, а след това и този проблем? Както вече беше споменато, BlueStacks е много тежка програма, може би компютърът е силно зареден и се появи черен екран.

Черният екран в програмата BlueStacks

Завършване на ненужните процеси

Опитайте да рестартирате емулатора. Ако положителният ефект не е последван, ние претоварваме компютъра. Нищо не се е променило? След това отворете диспечера на задачите с пряк път "Ctr + Alt + Del" и в полето "Performance", което търсим, какво се случва със системата. Ако паметта е наистина претоварена, тогава ще затворим всички ненужни програми и в мениджъра в раздела "Процеси" ще прекратим ненужните процеси.

Управление на задачите за решаване на проблема с чернобето в BlueStacks

След това приложението трябва да бъде рестартирано.

Премахване на емулатора чрез използване на специални програми

Ако черният екран не е изчезнал, BlueStacks трябва да бъде напълно премахнат чрез специални програми, например Revo Unistaller. След това инсталирайте отново емулатора. На теория проблемът трябва да изчезне. Ако черният екран остава в ново инсталираната програма, деактивираме антивирусната защита. Това също може да повлияе на работата на BlueStax.

Свържете се с поддръжката

Окончателното решение е да се свържете с поддръжката. Трябва да опишете същността на проблема в лично съобщение, да прикачите екранна снимка на екрана на програмата и да оставите имейл адрес. Специалистите ще се свържат с вас и ще ви кажат как да отстраните проблема.