Когато изтегляте медийни файлове чрез VKMusic , може да възникнат някои грешки. Един такъв проблем е, че не мога да изтегля видеоклипа. Има няколко причини, поради които това се случва. След това ще разгледаме често срещаните грешки, които ви пречат да изтеглите видеоклипа и да научите как да го коригирате.

Актуализиране на програмата

Най-често най-надеждното, но основното решение ще бъде актуализирането на VK Music .

Изтеглете от официалния сайт на VKMusic

Изтеглете програмата от официалния сайт може да бъде чрез кликване върху следната връзка.

Изтегляне VKMusic (VK Music)

Упълномощаване преди да работите с изтеглянето

За да качите видео чрез VKMusic, трябва да влезете, като въведете своето потребителско име и парола за VKontakte . След това ще бъде възможно да изтеглите медийни файлове.

Упълномощаване на VKontakte за VKMusic

Антивирусът блокира достъпа до приложението до мрежата

Инсталиран антивирус на компютъра ви може да блокира програмата VKMusic или да предотврати правилното стартиране. За да разрешите този проблем, добавете програмата към изключенията или към "белия" списък. Във всеки антивирус този процес се изпълнява по различни начини.

Почистване на файла за хостове

Трябва да сте сигурни, че компютърът има достъп до мрежата. Записите в хост файловете (хостове), които са направили вирусните програми, могат да възпрепятстват връзката с интернет.

За да коригирате тази ситуация, трябва да почистите този файл.

Първо трябва да намерите файла за хостове и да получите достъп до него. Най-лесният начин да намерите файла за хостове е да въведете "хостове" в низа за търсене в Моят компютър.

Търсене на хостове за VKMusic

Отворете намерения файл чрез Notepad и отидете до дъното.

Отваряне на хост файла за VKMusic

Необходимо е да се разбере как всяка команда се дешифрира, за да не се премахне нищо излишно. Не се нуждаем от коментари (започнете с "#"), но команди (започнете с цифри). Номерата в началото означават IP адреси.

Пример за хост файла за VKMusic

Всички команди, които започват след такива редове, могат да бъдат засегнати тук: "127.0.0.1 localhost", "# :: 1 localhost" или ":: 1 localhost".

Важно е командите, които започват с 127.0.0.1 цифри (с изключение на 127.0.0.1 localhost) да блокират пътя до различни сайтове. За да разберете кой сайт е затворен, можете да прочетете колоната след цифрите. В нея вирусите често пренасочват потребителите към измамни места.

Графично след цифрите за VKMusic

В края на работата с файла трябва да запомните да запазите промените.

Firewall (FireWall) блокира достъпа до мрежата

Ако в компютъра е активирана вградена или самоинсталирана защитна стена (или защитна стена), тя може да създаде бариера между програмата и интернет. Вероятно VKMusic повдигна подозрения и Firewall я добави в "черния" списък. Програмата, добавена към този списък, не съдържа задължително вируси. Това може да се дължи на факта, че няколко потребители на тази защитна стена са пуснали актуализирана версия на програмата. Поради това защитната стена не е събрала достатъчно информация за инсталираната програма.

За да коригирате тази ситуация, можете да позволите на VKMusic да осъществява достъп до интернет.

• Ако имате инсталирана защитна стена на вашия компютър, трябва да я конфигурирате, като добавите VKMusic към белия списък. Разбира се, всяка защитна стена е конфигурирана по различен начин.

• Ако използвате вградената защитна стена, трябва първо да я намерите. Затова отиваме в "Контролен панел" и влезте в "Защитната стена" в търсенето.

Защитна стена Търсете VKMusic

След това ще конфигурираме програмата VKMusic за достъп до мрежата. Отворете "Разширени опции".

Още опции за VKMusic

След това кликнете върху "Правила за изходяща връзка". Изберете нашата програма с едно кликване и кликнете върху "Enable rule" (в панела отдясно).

Правила за изходяща връзка за VKMusic

Благодарение на такива решения на проблема, можем да върнем достъпа на VKMusic програмата (VC Music) до мрежата. Освен това видеото ще бъде заредено без грешки.