DLL


Файлът window.dll е свързан главно с игрите от поредицата "Хари Потър" и "Реймън", както и играе Postal 2 и добавки към него. Грешка в тази библиотека показва, че тя не е налична или повредена поради вирус или неправилна инсталация. Сблъсъкът се случва във всички версии на Windows, започвайки от 98.

Възможни решения за проблемите window.dll

Най-основният и лесен начин да се отървете от грешката ще бъде да преинсталирате играта, опит за стартиране, който показва съобщение за неуспеха. Ако тази процедура не може да бъде направена, можете да опитате да изтеглите липсващата библиотека и ръчно да я инсталирате в системната папка за DLL файлове.

Метод 1: Клиент на DLL-Files.com

Клиент на DLL-File.com може значително да опрости задачата за намиране и изтегляне на липсващи библиотеки в системата.

  1. Стартирайте приложението и въведете името на файла в полето за търсене, в този случай window.dll.
  2. Стартирайте търсенето window.dll в клиентската програма DLLfilescom

  3. Когато програмата намери файла, кликнете 1 път по име.
  4. Продължете, за да видите window.dll в клиентската програма DLLfilescom

  5. Прочетете подробностите за изтегления DLL и кликнете върху "Install", за да изтеглите и регистрирате автоматично динамичната библиотека в Windows.

Инсталиране на window.dll с помощта на програмата DLLfilescom Client

Метод 2: Преинсталирайте играта

Игрите, с които е свързан window.dll, са доста стари, разпространявани на компактдискове, които много модерни дискове могат да открият с грешки, което води до непълни инсталации или други проблеми. Инсталаторите за игри, закупени в "цифрата", също могат да дадат грешка. Така че, преди да започнете самостоятелна инсталация на библиотеки или по-радикални мерки, трябва да опитате да инсталирате отново посочения софтуер.

  1. Премахнете играта от вашия компютър по един от удобните начини, които са обсъдени в съответната статия ,
  2. Инсталирайте отново, като спазвате следните предпазни мерки: затворете всички ненужни програми и освободете максимално системната област така, че да не се намесва никаква програма в инсталацията.
  3. След като инсталацията приключи, стартирайте софтуера. При голяма вероятност за грешка грешката вече няма да се показва.

Метод 3: Ръчен начин за инсталиране на библиотеката в системата

Изключителното решение на проблема, с което препоръчваме да прибягваме в изключителни случаи, е да изтеглим липсващия файл самостоятелно и да го преместим в директорията, разположена на един от следните адреси: C:WindowsSystem32 или C:WindowsSysWOW64 .
Ръчна инсталация на window.dll в съответната системна директория
Точното местоположение зависи от версията на Windows, инсталирана на вашия компютър. За изясняване и изясняване на редица други функции препоръчваме четене статия за ръчна инсталация на библиотеки , Освен това може да се окаже, че процедурата няма да даде положителен резултат. Това означава, че window.dll не се регистрира в системния регистър. Начинът на извършване на такава манипулация и нейните нюанси са описани в съответния материал ,

Традиционно ви напомняме - използвайте само лицензиран софтуер!