Преди това, за да инсталирате Windows, е било необходимо да се намери добър специалист. Сега, много повече или по-малко опитни потребители на компютри са в състояние да направят това. Ако има инсталационен диск, обикновено няма проблеми. Но в отсъствието на устройство, например, без някои програми просто не може да направи. За да инсталирате Windows от USB флаш устройство, не е достатъчно просто да презапишете инсталационните файлове там, трябва да стартирате стартиране. С диска не е толкова просто. Сега в интернет има много различни програми, които ви позволяват бързо да разрешите проблема с създаването на флаш устройство или устройство за инсталиране на Windows.

Windows Usb / Dvd Download Tool - безплатна програма, която ви позволява да създавате инсталационни носители (флаш памети и дискове) за операционната система Windows 7.

Създаване на стартиращо USB флаш устройство

Преди да започнете да работите с програмата, трябва да подготвите предварително изтеглено изображение на операционната система Windows 7.

След стартиране на програмата се показва пътят до това изображение.

Пътят към дисковото изображение в програмата Windows_DVD Download Tool

След това потребителят ще бъде подканен да избере типа носител, на който ще бъдат написани инсталационните файлове. Това може да е USB флаш устройство (USB) или диск (DWD).

Избиране на типа носител в програмата на Windows USB_DVD Download Tool

В следващата стъпка медията е избрана от списъка с налични, в случая това е USB флаш устройство. Ако няма налични устройства за запис в списъка, можете да кликнете върху бутона Обновяване. След това файловете се копират на USB флаш устройството.

Изберете медиите от списъка в програмата Windows_DVD Download Tool

За да създадете стартиращо USB флаш устройство с тази помощна програма, неговият обем трябва да е поне 4 гигабайта.

След 10-20 минути стартовата дискета е готова и можете да започнете инсталирането на Windows 7.

Край на записа в програмата на Windows USB_DVD Download Tool

достойнство

  • Напълно безплатно;
  • Прост интерфейс;
  • Липса на реклама.
  • недостатъци

  • Възможност за инсталиране само на Windows 7 версия;
  • Липса на руски език.
  • Изтеглете последната версия от официалния уебсайт