В процеса на работа с компютър има много ненужни файлове, които затварят системните дискове. Всичко това се отразява на работата на компютъра като цяло. За да се избегнат подобни проблеми, е необходимо периодично да се изтриват ненужните файлове. В ръчен режим, отнема много време. Поради това е по-добре да използвате специален софтуер.

Wise Disk Cleaner е популярна програма, която ви позволява бързо да намерите и почистите ненужните файлове и да оптимизирате системата, за да дефрагментирате. Този инструмент е доста лесен за използване. И ако изтриете желания файл, лесно можете да го възстановите от създадения преди почистването гръб.

Бързо почистване

Тази функция почиства временните файлове, които се появяват по време на инсталирането и премахването на програми. Изчиства дневниците на посещенията. Позволява ви да изтриете кеша от браузъра, без да го затваряте. Това е много удобно, когато отворите много раздели, които не искате да затворите.

Бързо почистване в Wise Disk Cleaner

Дълбоко почистване

За да се сканират системни дискове и сменяеми носители, е предназначена функцията "Deep cleaning". Тази функция се препоръчва на доверени потребители, защото след сканиране ще е необходимо да разгледате внимателно списъка с файлове, за да не изтриете нещо необходимо.

Дълбоко почистване на Wise Disk Cleaner

Почистване на системата

Този раздел е предназначен за почистване на ненужни компоненти на Windows. Малко хора използват проби за видео и музика на компютъра си. Корейски, японски шрифтове също имат нужда от много малко хора. Те могат да бъдат безопасно отстранени. Ако е необходимо, можете да изтриете тапети за работния плот и много други неща.

Почистване на системата в Wise Disk Cleaner

Автоматично почистване

Чрез Wise Disk Cleaner можете да сканирате в определено време. Например, организирайте бързо почистване веднъж седмично. Програмата автоматично ще сканира и премахва нежеланите файлове от компютъра.

Конфигуриране на Scheduler в Wise Disk Cleaner

дефрагментиране

Позволява ви да организирате файлове, за да пестите място на диска. В Wise Disk Cleaner, тази задача се изпълнява много по-бързо, отколкото при стандартните инструменти на Windows. Освен това в този раздел можете да анализирате дисковете. Това е необходимо, за да определите дали трябва да извършите дефрагментиране.

Дефрагментиране в Wise Disk Cleaner

Компресирането на файлове е дълъг процес, така че за удобството на потребителя програмата предоставя допълнителна опция за изключване на компютъра. Много е удобно да започнете дефрагментиране вечер и да си лягате, компютърът ще се изключи автоматично, след като бъде завършен.

Изключете компютъра след дефрагментиране в Wise Disk Cleaner

Utilities Wise Disk Cleaner ефективно почиства дисковото пространство, елиминира компютъра от различни отломки. В резултат на това компютърът започва да се зарежда по-бързо и да забавя по-малко.

достойнство

  • Напълно безплатна версия;
  • Подкрепа за руския език;
  • Лесен за ползване интерфейс;
  • Създайте резервно копие.
  • недостатъци

  • Инсталирайте допълнителни приложения;
  • Изтеглете Wise Disk Cleaner безплатно

    Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт