Много често един компютър се използва от двама или повече хора. Всеки от тях има собствени документи на твърдия диск. Но не винаги искате други потребители да имат достъп до някои папки, които могат да съдържат лични файлове. В този случай програмата за скриване на папките Wise Folder Hider.

Wise Folder Hider е програма за споделяне на файлове за ограничаване на достъпа до вашите лични файлове и папки. Благодарение на програмата можете да защитите личните си данни както от нарушители, така и от нежелани членове на семейството.

Урокът: Как да скриете папка в Windows 10

Парола на потребителя

Когато за първи път стартирате Wise Folder Hider, програмата изисква да създадете потребителска парола. Тази парола ще бъде необходима по-късно, за да потвърдите, че се опитвате да получите достъп до програмата, а не до някой друг.

Парола на потребителя в Wise Folder Hider

Скрита система за скриване на папки

По-опитни потребители могат да забележат, че когато скриете папките, можете лесно да ги видите, като проверите само един отметки в контролния панел. Въпреки това, в тази програма, след като се скриете, папките са поставени в специално разпределено място за тях, след което няма да бъде толкова лесно да ги намерите.

Плъзнете и пуснете

Благодарение на тази функция можете просто да плъзгате и пускате файлове от Explorer директно в програмата, за да ги премахнете от обхвата. В обратната посока, за съжаление, процесът не работи.

Плъзнете и пуснете към Wise Folder Hider

Скриване на файлове на USB флаш устройство

Ако искате да направите файловете, които имате на флаш устройството, невидими, програмата ще ви помогне да се справите с това. Ако скриете файлове и папки на подобно устройство, ще трябва да зададете парола, без която няма да можете да върнете видимост към тях.

Файловете няма да се виждат нито на компютъра, нито на други хора, където Wise Folder Hider не е инсталиран.

Скриване на файлове на USB в Wise Folder Hider

Заключване на файлове

Както при USB устройството, можете също да зададете парола за файловете. В този случай те не могат да се показват без да влизате в защитна комбинация. Предимството е, че можете да инсталирате различен код на различни файлове и директории.

Задайте парола за директорията в Wise Folder Hider

Елемент в контекстното меню

С помощта на специален елемент в контекстното меню можете да скриете папките без дори да отваряте програмата.

Контекстното меню в Wise Folder Hider

криптиране

Тази функция е достъпна само в PRO версия, а когато я използвате, програмата с помощта на специален алгоритъм ще ви позволи да зададете какъвто и да е размер на папката. Така че всеки друг потребител ще види официалния размер на директорията, докато теглото му ще бъде напълно различно.

Шифроване в Wise Folder Hider

предимства

  • Руски интерфейс;
  • Лесен за употреба;
  • Умно криещ алгоритъм.

недостатъци

  • Малък брой настройки.

Тази програма е удобен и лесен начин да скриете личните данни. Разбира се, няма някои настройки, но това, което е на разположение, е достатъчно за бързото му използване. В допълнение, почти всички функции се предлагат в безплатната версия, която несъмнено е приятен бонус.

Изтеглете Wise Folder Hider безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт