Ако спешно трябва да създадете диск с няколко зареждания или флаш устройство, имате нужда от програмата XBoot. С него можете да записвате изображения на операционни системи или помощни програми на носители за съхранение.

Създайте стартиращо USB флаш устройство или компактдиск

Основната характеристика на програмата е създаването на многофункционално сменяемо устройство. За да не се заблуждавате с размера на флаш устройството или диска, където изображението ще бъде записано, XBoot показва общия обем на всички добавени изображения.

XBoot Главен прозорец

Програмата разпознава много дистрибуции, но не винаги може да определи изображението, което добавяте. След това тя ще ви попита каква програма или полезност добавяте.

За да работи програмата правилно, е необходимо NET Framework не по-малко от 4 версии.

QEMU

Както при всички подобни програми, тук можете да тествате изграждането на виртуална машина QEMU, вградена в IxBut. Този подход дава възможност да научите как всичко това ще изглежда като цяло и същевременно да проверите оперативността на инсталираните комунални услуги.

QEMU XBoot

Изтегляне на дистрибуции

Ако не сте изтеглили изображенията от необходимите операционни системи или помощни програми, XBoot ви дава възможност да изтеглите някои от официалните източници чрез интерфейса на програмата.

Зареждане на XBoot изображения

достойнство

  • Прост интерфейс;
  • Брои общия обем на записаните изображения;
  • Изтеглете някои дистрибуции от интернет чрез интерфейса XBoot.

недостатъци

  • Няма руски език.

XBoot - мощна програма за създаване и създаване на устройства с множество зареждания. Неговият минималистичен и интуитивен интерфейс ще позволи абсолютно на всеки потребител да създаде диск за зареждане или USB устройство.

Свали XBoot безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт