Браузърът Mozilla Firefox е приятен, че може да бъде персонализиран по свое усмотрение с помощта на огромен брой понякога уникални допълнения. Така че, ако сте запален потребител на услугите на Yandex, тогава със сигурност ще оцените вградения панел за Mozilla Firefox, наречен Yandex.Bar.

Yandex.Bar за Firefox е полезна добавка за Mozilla Firefox, която добавя специална лента с инструменти към браузъра, която винаги ще бъде наясно с текущото време, нивото на задръствания в града и ще показва навреме нотификации за нови входящи съобщения в Yandex.Mail.

Как да инсталирате Yandex.Bar за Mozilla Firefox?

1. Следвайте връзката в края на статията до страницата за изтегляне на Yandex.Bar за Mozilla Firefox и след това кликнете върху бутона "Добавяне в Firefox" .

Яндекс бар за Mozilla Firefox

2. За да завършите инсталацията, ще трябва да рестартирате браузъра.

Яндекс бар за Mozilla Firefox

След като рестартирате браузъра, ще забележите появата на нов панел, който е Yandex.Bar за Mazila.

Как да използвате Yandex.Bar?

Информационният панел Yandex за Firefox вече работи във вашия браузър. Ако обърнете внимание на иконите, ще видите, че иконата за времето показва температурата, а сигналът за трафика и числото в него са отговорни за нивото на задръствания във вашия град. Но ние ще анализираме всички икони по-подробно.

Яндекс бар за Mozilla Firefox

Ако кликнете върху първата икона вляво, след това на екрана в новия раздел ще се покаже страницата за упълномощаване в имейла Yandex. Моля, обърнете внимание, че други имейл услуги могат да бъдат свързани към профила ви в Yandex по-късно, за да можете да получавате имейли от всички пощенски кутии по всяко време.

Яндекс бар за Mozilla Firefox

Централната икона показва текущото време във вашия регион. Ако кликнете върху иконата, на екрана ще се появи прозорец, където можете да откриете по-подробна прогноза за деня или дори да получите информация за метеорологичните условия за 10 дни напред.

Яндекс бар за Mozilla Firefox

И накрая, третата икона показва състоянието на пътищата в града. Ако сте активен жител на града, важно е да планирате маршрута си правилно, за да не се забиете в трафика.

Ако кликнете върху иконата с ниво на задръствания, на екрана ще се покаже карта на града с пътни маркировки. Зеленото означава, че пътищата са напълно безплатни, жълти - по пътищата има гъст трафик и червеното показва наличието на силни задръствания.

Яндекс бар за Mozilla Firefox

В лявата част на прозореца ще се появи прост бутон с надпис "Yandex", върху който ще се отвори основната страница на услугата Yandex.

Яндекс бар за Mozilla Firefox

Имайте предвид, че търсещата машина по подразбиране също ще се промени. След като въведете заявката за търсене в адресната лента, резултатите от търсенето на Yandex ще се покажат на екрана.

Yandex.Bar е полезно допълнение за потребителите на услугите на Yandex, което ще позволи получаването на навременна информация.

Изтеглете Yandex.Bar за Mozilla Firefox безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт