В интернет, в допълнение към интересното съдържание, съдържа огромно количество реклами, което пречи на нормалното изучаване на уеб страници. Не е нужно да виждате всички реклами, защото по всяко време можете да инсталирате блок за реклами и да забраните за постоянно рекламирането в Mozilla.

Ad Blocker за Firefox е специална добавка за браузъра, която ви позволява напълно да изчиствате браузъра Mozilla Firefox от всякакъв вид реклама: обсебващи рекламни блокове, изскачащи реклами, реклами, които прекъсват възпроизвеждането на видео и т.н.

Adguard

Блокирайте рекламата в браузъра Mozilla Firefox

Популярна ефективна добавка за браузъра Mozilla Firefox, която ви позволява да се справите с всякакъв вид реклама. Използвайки заедно със софтуера със същото име, не само си осигурявате сърфиране в мрежа без натрапчива реклама, но и допълнително предпазвате компютъра от заплахите, с които World Wide Web се ​​сблъсква.

Изтеглете добавката Adguard

Adblock Plus

Блокирайте рекламата в браузъра Mozilla Firefox

Добре известен рекламен блокер за Firefox, който е малка добавка за браузър.

Той разполага с прост интерфейс с възможност за включване на реклами в избраните от вас сайтове - тази процедура може да се изисква, ако достъпът до уеб ресурса е ограничен поради активен рекламен блокер.

Изтеглете добавката Adblock Plus

AdFender

Блокирайте рекламата в браузъра Mozilla Firefox

AdFender е програма, която ви позволява да блокирате реклами в браузъра Mozilla Firefox и други програми, инсталирани на вашия компютър, например Skype, uTorrent и др.

Допълнителните инструменти, като история на почистване и "бисквитки", винаги ще поддържат браузъра ви чист, като по този начин ще запазят високата си производителност.

Изтеглете AdFender

Ad Muncher

Блокирайте рекламата в браузъра Mozilla Firefox

Друга универсална анти-рекламна програма за Mazilla, както и за други браузъри и програми, инсталирани на компютъра.

Програмата се отличава с доста голям набор от инструменти, но в същото време има сериозен недостатък - липсата на руски език.

Изтеглете софтуера Ad Muncher

И малко заключение. Блокирането на рекламирането е ефективен начин за значително подобряване на качеството на уеб сърфирането. Използвайки тази статия, можете да изберете най-оптималното решение за блокиране на рекламирането в браузъра Mozilla Firefox, което ще ви зарадва от ден на ден.