IOS


Всяка една повече или по-малко популярна социална мрежа има свое собствено приложение за iPhone. И какво мога да кажа, когато става въпрос за популярната услуга Odnoklassniki. Днес ще разгледаме по-отблизо функциите, които приложението за iOS със същото име получи.

Юрий Намери приятели

Намирането на приятели в съучениците не е трудно: приложението ви позволява да намирате потребители, регистрирани в тази социална мрежа, от вашия телефонен указател, от услугата VKontakte , както и чрез разширено търсене.

Намиране на приятели в приложението iOS съученици

Емисия за новини

Бъдете в крак с последните новини, използвайки новинарските емисии, където ще видите най-новите актуализации на вашите приятели и групи, в които се намирате.

Емисия за новини в приложението iOS съученици

Частни съобщения

Основната част от комуникацията в съучениците между потребителите се осъществява в частни съобщения. В съобщения, различни от текста, могат да се изпращат усмивки, стикери, снимки или видеоклипове, както и гласови съобщения.

Частни съобщения в приложението iOS Съученици

Излъчвания на живо

Искате ли да споделите вашите емоции с това, което се случва с вашите приятели в момента? След това започнете предаване на живо! Съответният бутон е налице в приложението, но когато го натиснете, услугата автоматично ще отвори приложението OK Live (ако не бъде изтеглено, ще трябва да го изтеглите от App Store).

Директни потоци в приложението iOS Съученици

Забележки

Публикувайте на страницата си бележки, добавяне на текст, снимки, анкети за приятели, музика и друга информация. Добавените бележки автоматично ще се появят в емисията за новини на вашите приятели и абонати.

Забележки в приложението iOS съученици

Публикувайте снимки и видеоклипове

Приложението е наистина удобно да се приложи възможността за публикуване на снимки и видео - медиите могат да бъдат изложени буквално на три тапас. Ако е необходимо, преди да можете да се показвате на страницата, снимката може да бъде редактирана в вградения редактор, а за видеото можете да настроите качеството, което е особено важно, ако публикувате видео чрез мобилния интернет, където струва всеки мегабайт.

Публикувайте снимки и видеоклипове в приложението Съученици на iOS

дискусии

Коментирайки всяка бележка, снимка, видео или друга публикация, тя автоматично ще се покаже в секцията "Дискусии" , където можете да следвате коментарите на други потребители. Ако е необходимо, ненужните дискусии могат да бъдат скрити по всяко време.

Дискусии в приложението Съученици за iOS

госта

Основната отличителна черта на социалната мрежа Odnoklassniki, например от VKontakte, е, че тук можете да видите гостите на вашата страница. По същия начин, ако погледнете профилите на други потребители, те незабавно ще знаят за него.

Гости в приложението за iOS

Режимът "Невидим"

Ако искате да останете тайна, така че другите потребители на услугата да не знаят, че сте посетили страницата си, активирайте режима "Невидим" . Тази функция се заплаща и нейната цена зависи от броя дни, през които ще се използва невидим режим.

Режимът "Невидим" в приложението Съученици за iOS

музика

Търсете любимите си песни, създавайте плейлисти и ги слушайте по всяко време онлайн. За тези, които искат да открият нова музика, има раздел "My Radio", в който можете да намерите тематични плейлисти за себе си.

Музика в приложението. Съученици за iOS

видео

Съученици - това е не само социална мрежа, но и пълноправен видео хостинг, където потребителите публикуват ежедневно нови видеоклипове. Тук можете да намерите интересни клипове и излъчвания както с помощта на функцията за търсене, така и въз основа на списъците, събрани от тази услуга.

Видео в приложението iOS съученици

предупредителен

За да бъдете информирани за всички промени във връзка с вашата страница, притурката " Съученици" предоставя секция "Сигнали" , която ще показва приложения на приятели, получени подаръци, промени в групи, игри или интересни оферти от услугата (например отстъпки за изгодно закупуване на OKs).

Известия в приложението iOS съученици

Игри и приложения

Раздел от приложението ви позволява да търсите и изтегляте нови интересни игри на iPhone. Всички постижения на игрите ще бъдат синхронизирани с профила.

Игри и приложения в приложението Съученици за iOS

Подаръци

Ако искате да покажете знак на внимание или да поздравите потребителя за празника, му изпратете подарък. Ако намерите подходящ вариант, можете да добавите музика към подаръка. За такса подаръкът може да се превърне в значка и да бъде прикачен към вашия аватар или аватар на потребителя, на когото е предназначен дарът.

Подаръци в приложението за iOS

Оценени снимки

Всяка снимка, публикувана в профила, може да бъде оценена от вас от една до пет точки. Приложението ви позволява да излагате и оценявате пет с плюс, но тази опция се плаща.

Оценете снимките в приложението за iOS

Захранване на вътрешната сметка

Службата Odnoklassniki има много платени функции, сред които е да подчертае функцията "Невидим" , подаръци, достъп до всички емотикони и стикери. За да получите достъп до тях, ще трябва да купите OK монети, които често се разпространяват с впечатляваща отстъпка.

Допълване на вътрешна сметка в приложението. Съученици за iOS

Парични преводи

Сега в съучениците паричните преводи стават възможни. Ако сте потребител на карта MasterCard или Maestro, първите три трансфера ще се извършват без комисионна. За да извършите трансфера, не е необходимо да знаете номерата на банковата карта на потребителя - парите ще бъдат прехвърлени към избрания профил, а получателят на трансфера ще може самостоятелно да реши къде ще бъдат изтеглени парите.

Парични преводи в приложението Съученици за iOS

отметки

За да получите бърз достъп до интересни профили, групи или публикации, ги добавете към отметките, след което те ще бъдат показани в специална секция на приложението.

Маркери в приложението iOS Съученици

Черният списък

Всеки от нас е изправен пред натрапчив потребител или профил, като активно изпраща спам. За да се предпазите от нежелани лица, имате възможност да ги добавите към черния списък, след което те напълно ще загубят достъпа до вашата страница.

Черен списък в приложението iOS съученици

Разрешение в две стъпки

Днес почти всички популярни услуги започнаха да подкрепят двуетапното разрешение, а съучениците не са изключение. Активирайки тази функция, за да влезете в социалната мрежа, ще трябва да въведете не само паролата, но и да зададете специален код, който ще бъде изпратен на вашия номер в SMS съобщението.

Упълномощаване в две стъпки в приложението Съученици за iOS

Затваряне на потребителския ви профил

Ако не искате потребителите, които не са в списъка ви с приятели, да могат да посетят страницата ви, затворете ги. Тази функция се заплаща и в момента цената й е 50 ОК.

Затворете профила в приложението iOS съученици

Изчистване на кеша

С течение на времето приложението Odnoklassniki започва да натрупва кеша, поради това, което сериозно увеличава размера. За да изчистите паметта на смартфона, периодично изчистете кеша, като върнете предишния размер в приложението.

Изчистване на кеша в приложението Съученици на iOS

Настройване на възпроизвеждане на GIF анимации и видеоклипове

По подразбиране всички видеоклипове и GIF анимации започват да се възпроизвеждат автоматично. Ако е необходимо, можете да ограничите тази функция, например, само в онези моменти, когато iPhone е свързан към мобилния интернет.

Регулиране на възпроизвеждането на GIF анимации и видеоклипове в приложението Съученици за iOS

достойнство

  • Стилен и грижовен интерфейс;
  • Стабилна работа и редовни актуализации, които поддържат уместността на приложението;
  • Висока функционалност.

недостатъци

  • Много интересни възможности се предлагат само срещу заплащане.

Съучениците - красиво и функционално приложение, което е идеално за комуникация. Когато социалната мрежа беше купена от Mail Group, списъкът с възможностите й започна бързо да се разраства, а приложението за iPhone се подобри значително. Надяваме се, че това е само началото.

Свали съученици безплатно

Изтеглете последната версия на приложението от App Store