През последните няколко години услугите за стрийминг музика - Spotify, Deezer, Music Vkontakte, Apple Music и Google Music - са много развити. Въпреки това, всеки от тях има редица недостатъци, които по някакъв начин могат да бъдат неприемливи за някои потребители. Една от тези услуги, Zaycev.Net, изглежда като привлекателна алтернатива на всички по-горе. Какво е добро? Отговорът ще намерите по-долу.

Ръководство за потребителя

Когато приложението се стартира за първи път, се появява прозорец, който ви подканва да се подготвите за работа с програмата.
Първото стартиране и инструкции Zaitsev.net
Кратката и интуитивна инструкция ще ви разкаже за основните характеристики на приложението. Тя трябва да се разглежда поне защото говори само за способността да контролирате плейъра чрез слушалки.
Инструкции за слушалката Zaitsev.
Странно е, че те не споменават никъде другаде. Ако случайно сте пропуснали наръчника, винаги можете да го видите отново от главното меню.
Прегледайте отново инструкциите Zaycev .Net

Клиент Zaycev.Net

Основният източник на музикални файлове за приложението е самата услуга на Zaitsev. Хиляди песни и колекции са на разположение както от страните от ОНД, така и от чужбина.
Достъп до Zaitsev.net
Направено е и търсене, което позволява на потребителите да намират любимите си артисти.
Търсене в Zaitsev.net
Заслужава да се отбележи богатството на музикалната колекция на услугата - върху нея можете да намерите дори малко известни художници.

Музикален плеър

В допълнение към достъп до Zaycev.net, приложението може да се използва и като плейър за музика, която вече е в паметта на устройството.

Местни парчета в Zaitsev.net

Играчът не може да се похвали с голяма функционалност (няма дори и еквалайзер тук), но това минималистично решение има своите плюсове. Например, той може да възпроизвежда музика от папки.
За да слушате музика от фалшивата папка Zaitsev.net
Спомнете си, че някои играчи са лишени от тази възможност. В същото време директно от тук можете да видите информация за любимия си изпълнител (ако имате връзка с интернет). Разбира се, можете да създадете свои собствени плейлисти.
Създайте нов плейлист Зайцев.нет

Опции за персонализиране

Подобно на много други клиенти на стрийминг услуги, Zaitsev.net по подразбиране се възпроизвежда музика с ниски скорости. Ако потребителят се нуждае от по-добро качество, можете да превключите съответния плъзгач в настройките
Настройки за качеството на битрейт

Като цяло приложението е доста богато на настройки, от външния вид до възможността за свързване чрез прокси сървър. Специални благодарности на разработчиците за достъп до картата с памет - същият Deezer, например, кешира музика изключително във вътрешната памет на устройството, което понякога е непрактично.

Техническа поддръжка

Никоя програма никога не работи перфектно. Това изявление е вярно за Zaycev.net. Разработчиците обаче слушат обратната връзка на потребителите - всеки, който изпитва проблеми с приложението, може незабавно да изпрати съобщение до програмистите.
Свържете се с техническа поддръжка Зайцев.нет
Както показва практиката, обслужващият екип реагира своевременно на прегледи за грешки и грешки.

Допълнителни опции

В допълнение към съществуващата функционалност, Zaitsev.net предлага да се използват и допълнителни решения - например радио.
Онлайн радио в главното меню Zaitsev.net
За съжаление в самия клиент няма вграден радиостанция, поради което подслушването на връзката в менюто води до Google Play Магазин, където потребителите се предлагат да инсталират отделно приложение.
Прозорецът за изтегляне на радио чрез Zaitsev.net
Причината за това решение е неясна, но трябва да се има предвид.

достойнство

  • Напълно на руски език;
  • Всички функции са безплатни;
  • Мултифункционален клиент;
  • Може да играе ролята на играч за местната музика.

недостатъци

  • При наличие на реклама;
  • Няма вградено онлайн радио;
  • Има неизправности в работата.

Zaycev.net може да не е толкова сложна, колкото приложенията на Spotify или Deezer. За разлика от посочените приложения обаче, тази услуга е достъпна без ограничения.

Изтегляне Зайцев Нет бесплатно

Изтеглете най-новото приложение от Google Play Магазин