С широкото използване на Интернет, ние имаме все повече и повече начини за комуникация. Ако буквално преди 15 години мобилният телефон е далеч от всички, сега разполагаме с нашите джобни устройства, които ви позволяват да останете свързани чрез SMS, разговори, разговори, видео разговори. Всичко това вече ни е станало доста познато.

Но какво можете да кажете за преносимите радиостанции? Със сигурност сега в главата си сте проблясвали малки устройства, чрез които всеки може да участва в диалога, който ще се влее в правилната вълна. Имаме обаче второ десетилетие на 21-ви век в двора, в края на краищата, така че нека разгледаме интернет радиото - Зелло.

Добавяне на канали

добавяне на канали към Zello

Първото нещо, което трябва да направите след регистрацията, е да намерите каналите, на които искате да се свържете. Трябва да общуваш с някого, нали? И в началото е необходимо да преминете към списъка с най-добрите канали. Като правило има доста активни групи, които са най-популярни. По принцип има доста интересни неща, но, например, едва ли можете да намерите чат във вашия град.

добавяйки канали 2 към Zello

За по-задълбочено търсене и добавяне на канал, разработчиците, разбира се, добавиха търсене. В него можете да посочите конкретно име на канал, да изберете език и теми, които ви интересуват. И тук си струва да се отбележи, че всеки канал има свои собствени изисквания. Като правило ще бъдете помолени да попълните основната информация за потребителския профил, да говорите по темата и да не използвате фал език.

Създайте свой собствен канал

създаване на канал в Zello

Би било логично да се предположи, че не само можете да се присъедините към съществуващите канали, но и да създадете своя собствена. Всичко се прави само за няколко минути. Струва си да се отбележи, че можете да зададете защита с парола. Това е полезно в случай, че създавате например канал за колеги по време на работа, когато външните лица не са добре дошли.

Гласов чат

гласов чат в Зело

И накрая, всъщност, за това, което Зелло е създадено - комуникация. Принципът е съвсем прост: свързвате се с канала и след това можете да слушате какво казват другите потребители. Искате да кажете нещо - задръжте съответния бутон, завършете освобождаването. Всичко е като истинско радио. Трябва също да се отбележи, че включването на микрофона може да бъде настроено на клавишната комбинация или на определено ниво на силата на звука, т.е. автоматично. Програмата работи безпроблемно във фонов режим, така че е доста удобно да се използва постоянно.

Предимства:

* Безплатно
* Междуплатформена (Windows, Windows Phone, Android, iOS)
* Лесна употреба

недостатъци:

* малко популярност

заключение

Така че Зелло наистина е доста уникална и интересна програма. С негова помощ можете бързо да разберете за всякакви новини, да общувате с колеги, приятели и семейство. Единственият недостатък е за общността - тя е твърде малка и неактивна, толкова много канали са просто изоставени. Този проблем обаче не трябва да ви разстройва, ако просто поканите приятели на Зелло.

Свали Zello безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт