Изтегляне на зона за Android

Днес в интернет има много мултимедийни платформи, които предоставят достъп до библиотека от филми, видеоклипове, музика и много други. Zona, програма за най-модерните платформи, е един от тези ресурси. За инсталиране и стабилна работа на функциите на това приложение е достатъчно устройство с Android 4.0.

Навигация и търсене

Навигационните методи в главното меню и секции в приложението не се различават от повечето аналози. Има няколко основни страници, ясно разделени по вида на съдържанието и различаващи се по визуални и функционални елементи.

Използване на менюто и търсене в приложението Zona на Android

За по-удобен избор на записи в Zona се прилага система за търсене, която ви позволява да търсите съдържание от общия списък на записите. Въпреки това, подобно на много други функции, тази функция е значително намалена и понастоящем не осигурява допълнителни филтри или настройки.

Гледане на филми

Посещавайки категорията “Филми” , можете да се запознаете с огромна библиотека на киното, подредена по популярност сред потребителите, но като се има предвид новостта. Всеки запис се представя под формата на оригинален, често локализиран постер без допълнителни подписи.

Вижте раздел с филми в приложението Zona на Android

На отделни страници има кратко описание и помощ за всеки филм, състоящ се от жанр, година на издаване, рейтинг на популярни ресурси и много други. Оттук можете да прегледате в онлайн плейъра или да добавите снимка към „Любими“ с помощта на сърце.

Примерен видео плейър в приложението Zona на Android

Във всички случаи се използва същият минималистичен видеоплейър, който в момента осигурява малък брой функции. В същото време качеството на филмите обикновено е на високо ниво, без да се отчитат последните новости, които не са били публикувани.

Вижте телевизионния сериал

Разделът със сериалите не се различава от филмите от гледна точка на представяне на съдържание, но на страница с подробно описание, освен помощ, има възможност за избор на серия или сезон. Ако започнете да гледате с помощта на бутона “Watch”, приложението ще избере първата серия по подразбиране.

Разгледайте секцията с телевизионни предавания в приложението Zona на Android

В процеса на гледане на една и съща поредица, Zona ще запомни вече неподходящи серии, маркирайки ги със специална икона. Можете също така сами да зададете или премахнете маркировката чрез списъка със сезони и серии.

Възможност да продължите да гледате поредицата в Zona на Android

Избрано съдържание

Ако записът е маркиран със сърдечна икона при избора на филм или серия, той ще бъде добавен към страницата „ Предпочитани “. Този раздел не се различава от другите категории, но включва филми и телевизионни предавания без допълнителни подкатегории.

Вижте раздел с любими в приложението Zona на Android

Изтриването от любими може да се извърши само от страницата с информация за записа.

достойнство

  • Няма нужда да регистрирате сметка;
  • Свободен достъп до файлове и функции на приложението;
  • Ниско тегло и висока скорост;
  • Напълно русифициран интерфейс;
  • Огромна библиотека от филми и телевизионни предавания.

недостатъци

  • В Google Play Магазин няма страница за изтегляне;
  • Много от функциите на оригиналната програма понастоящем са недостъпни;
  • Софтуерните актуализации рядко се разпространяват.

За съжаление, в момента Zona приложението е в бета тестване и е много по-лошо от Windows програмата. В същото време съществуващите възможности се реализират на най-високо ниво, което ви позволява лесно да гледате филми и телевизионни предавания в онлайн плейъра. Освен това е напълно възможно скоро да се приложат нови функции и ще допълним тази статия.

Свали безплатно Zona Free

Изтеглете последната версия на приложението от официалния сайт