В семейна секция Пазар на Google Play Представени са редица игри, приложения и образователни програми за съвместни дейности на деца и техните родители. Тази статия ще ви помогне да не се объркате в цялото разнообразие и да намерите това, което вашето дете трябва да развие творческите и интелектуалните си способности.

Детска площадка

Създава виртуален пясък, в който вашите деца могат безопасно да използват избраните от вас приложения. Детското място блокира възможността за закупуване и не позволява инсталирането на нови приложения. Функцията таймер ви позволява да контролирате времето, прекарано зад екрана на вашия смартфон. Благодарение на способността да създавате различни профили, родителите могат да създадат отделна среда за прилагане за няколко деца, като вземат предвид възрастта. За да излезете от приложението и да промените настройките, трябва да въведете ПИН код.

Децата се поставят на Android

Играейки в средата на Kids Place, детето не случайно препъва личните ви документи, не може да се обади на никого, да изпрати SMS или да извърши каквито и да било действия, за които трябва да платите. Ако по време на игри на смартфона детето ви случайно натисне неправилните бутони и стигне там, където не, тази опция е за вас. Въпреки факта, че приложението е безплатно, някои функции се предлагат само в премиерната версия на цена от 150 рубли.

Изтегляне на място за деца

Детска драма

Безплатно заявление за рисуване, което ще привлече много млади художници. Ярките неонови цветове с разнообразие от текстури ви позволяват да създавате магически изображения, да ги запазвате и да възпроизвеждате ритъма отново и отново. Като фон можете да използвате снимки от галерията, да добавяте забавни снимки към тях и да споделяте творбите си в социалните мрежи. Повече от двадесет вида четки с необичайни ефекти развиват въображението и творческите способности на детето.

Детски Doodle на Android

Може би единственият недостатък на това приложение е рекламата, която не може да се отърве. В противен случай няма оплаквания, чудесно средство за развиване на въображение.

Изтегляне на деца Doodle

Оцветяване

Творчески оцветяване за деца от различни възрасти. Тук можете не само да рисувате, но и да научите английски език с глас над имената на цветовете и веселите букви с анимации, налични в лентата с инструменти за рисуване. Ярките цветове и звукови ефекти няма да позволят на детето да се отегчи, превръщайки процеса на оцветяване в вълнуваща игра.

Оцветяване за Android

За да се отървете от рекламата и достъп до допълнителни множества от снимки, можете да си купите пълна версия, която струва малко над 40 рубли.

Изтеглете книга за оцветяване

Приказки и образователни игри за деца

Един от най-добрите в Android колекция от приказки за деца. Атрактивният дизайн, прост интерфейс и интересни функции правят това приложение да се откроява на фона на конкурентите. Благодарение на ежедневните бонуси под формата на сандъци можете да натрупате монети и да купувате безплатно книги. Мини-игри между четене позволяват на детето да се отпусне и да се превърне в пряк участник в събитията, които се случват в приказката.

Приказки за магическата гора на Android

В заявлението има и допълнителен набор от оцветители и пъзели. Възможността за свободна употреба и липса на реклама е оценена от повече от петдесет хиляди потребители, като заявлението е с много висок резултат от 4,7 пункта.

Изтеглете Приказки и образователни игри за деца

Магически молив Арти

Игра за деца от 3 до 6 години с очарователен парцел и ярка красива графика. В процеса на преминаване, децата не само се запознават с основните геометрични фигури (кръг, квадрат, триъгълник), но също така се научават да си съпричастват и си помагат. Управлявайки Арти, момчетата се срещат на пътните животни и хората, чиито къщи са претърпели поради огромно зло чудовище. Магическият молив Arti възстановява унищожените къщи, израства дървета и цветя, като по този начин помага на тези, които са в беда, използвайки най-простите форми.

Магически молив Artie на Android

По време на играта можете да се върнете към вече създадените обекти и отново да преначертаете желаните обекти и формуляри. Само първата част от приключението е на разположение безплатно. Няма реклама.

Изтеглете молив Magic Arti

Математика и числа за деца

Програмата за обучение е на 10 руски и английски. След като слуша името на фигурата, бебето редува натиска върху животните, виждайки как те веднага са боядисани в ярки цветове, докато има възможност да чете на глас, повтаряйки след оратора. След като сте усвоили вербалния профил, можете да преминете към следващия раздел с задачата да начертаете цифра с пръст на екрана. Цветни илюстрации с животни като децата, така че те бързо да научат учебния материал. Приложението също така има възможност да играе в "Намери двойка", "Брой зверове", "Показване на номера" или "Пръстчета". Игрите са на разположение в пълната версия на цена от 15 рубли.

Математика и номера за деца на Android

Липсата на реклама и ефективна методология прави това приложение един от най-добрите за деца. Този разработчик има други познавателни образователни програми за деца, като например Азбука на азбуката и Zanimashki ,

Изтеглете математика и цифри за деца

Безкрайната азбука

Приложение за изучаване на английски букви, звуци и думи. Смешни пъзели, включващи писма и забавни анимации, помагат на децата бързо да овладеят правописа и произношението на основните думи на английски. След като завърши задачата за съставяне на дума от писма, разпръснати по цял екран, детето ще види кратка анимация, обясняваща значението на думата.

Безкрайни азбука на Android

Както и в предишната заявка, няма реклама, но цената на платената версия, която включва повече от 100 словесни пъзели и анимации, е доста висока. Преди да купите пълната версия, поканете детето да играе безплатно с няколко думи, за да прецените колко полезни ще бъдат уроците за него.

Изтегли Endless Alphabet

Съберете фигурата Intellijoy

Пъзел от популярния разработчик на развиващите се приложения Intellijoy за деца. Безплатни 20 пъзела от категорията "Животни" и "Храна" са на разположение. Задачата е да се събере от многоцветните елементи пълна картина, след което да се появи образ на обект или животно с точкуването на името му. По време на играта детето научава нови думи и развива малки двигателни умения. Изборът на няколко нива ви позволява да изберете сложността в зависимост от възрастта и способностите на децата.

Съберете тази цифра в Android

В платената версия, с малко повече от 60 рубли, се откриват още 5 категории. Без реклама. Добра алтернатива на картонени пъзели за развитието на логическото мислене.

Свали Assemble Intellijoy

Моят град

Ролева игра, в която децата могат да взаимодействат с много елементи и герои в собствения им виртуален дом. Гледайте телевизия в хола, играйте в детската стая, ядете в кухнята или хранете рибата в аквариума - всичко това и много повече може да се направи, като се играе един от членовете на семейството. Постоянно отваряне на нови възможности, децата не губят интерес към играта.

Моят град в Android

За допълнителна такса можете да купите нови приложения - допълнения към основната игра и например да превърнете дома си в a Очарователната къща , Играейки тази игра с детето си, ще получите много забавни и положителни емоции. Няма реклама.

Изтегли моя град

Слънчева разходка

Ако детето ви се интересува от пространство, звезди и планети, можете да развиете любопитството му и да въведете тайните на Вселената, превръщайки своя смартфон в 3D планетариум. Тук можете да намерите планетите на Слънчевата система, да прочетете интересни факти и обща информация за тях, да видите галерия с снимки от космоса и дори да научите за всички спътници и телескопи, въртящи се около Земята, с описание на тяхната цел.

Solar Walk за Android

Приложението ви позволява да наблюдавате планетите в реално време. За най-мощните импресии изображението може да се показва на голям екран. Единственият недостатък е рекламата. Пълната версия на планетариума е на разположение за 149 рубли.

Изтегляне на Solar Walk

Разбира се, това не е пълен списък с качествени приложения за развитието на децата, има и други. Ако харесвате някоя от тях, опитайте да потърсите други програми, създадени от същия програмист. И не забравяйте да споделите своя опит в коментарите.