Компютрите на много потребители се нуждаят от защита. Колкото по-малко напредна потребителя, толкова по-трудно му е да разпознае опасността, която може да го изчака в интернет. В допълнение, нестабилното инсталиране на програми без допълнително почистване на системата води до забавяне на скоростта на целия компютър. Сложни защитници помагат за решаването на тези проблеми, 360 Total Security се превърна в един от тях.

Пълно сканиране на системата

От гледна точка на неговата гъвкавост, програмата предлага на човек, който не иска ръчно да управлява различни скенери на свой ред, да започне пълно сканиране на всички най-важни. В този режим 360 Total Security определя колко добре е оптимизирана Windows, има ли вируси и нежелан софтуер в системата, количеството боклук от временни и други файлове.

Пълно сканиране на системата в 360 Total Security

Достатъчно е да кликнете върху бутона "Проверка", за да проверите всяка програма на свой ред. Още след всеки проверен параметър може да се наблюдава информация за състоянието на дадена област.

антивирусен

Според разработчиците антивирусът се базира на 5 двигателя едновременно: Avira, BitDefender, QVMII, 360 Cloud и System Repair. Благодарение на всички тях, шансът за заразяване на компютър е значително намален и дори ако се е случило внезапно, премахването на заразения обект ще се осъществи възможно най-внимателно.

Има 3 вида проверки, от които да избирате:

 • "Бързо" - сканира само основните места, където обикновено се намира зловреден софтуер;
 • "Full" - проверява цялата операционна система и може да отнеме много време;
 • "Custom" - ръчно определяте файловете и папките, които искате да сканирате.

3 вида антивирусна работа в 360 Total Security

След стартирането на някоя от опциите, процесът ще започне, а в прозореца ще бъде записан списък на областите, които ще бъдат проверени.

Проверка на антивирусни области в 360 Total Security

Ако бъдат открити заплахите, те ще бъдат помолени да ги неутрализират.

Открити заплахи в 360 Total Security

В края ще видите кратък доклад за последното сканиране.

Обобщен доклад за сканирането на антивирусната система 360 Total Security

На потребителя ще бъде предложен график, който автоматично стартира скенера в определеното време и премахва необходимостта да го включва ръчно.

Конфигуриране на антивирусно автоматично сканиране в 360 Total Security

Ускорение на компютъра

Производителността на компютъра намалява с времето и въпросът е, че операционната система е по-сложна. Възможно е да върне предишната си скорост, като оптимизира производителността, както би трябвало.

Обикновено ускорение

В този режим се проверяват основните елементи, които забавят работата на операционната система и работата им се подобрява.

Основните параметри на ускорението на системата в 360 Total Security

Време за зареждане

Това е раздел със статистически данни, където потребителят може да гледа графиката на времето на зареждане на компютъра. Използва се за информационни цели и за оценка на „жизнеността“.

Планирайте времето за зареждане на операционната система в 360 Total Security

ръчно

Тук се предлага да проверите самостоятелно самозареждането и да деактивирате ненужните програми, които се зареждат с Windows при всяко включване.

Ръчна настройка на автоматично зареждане в 360 Total Security

В клоновете "Планирани задачи" и "Услуги за приложения" има процеси, които функционират от време на време. Това могат да бъдат помощни програми, които отговарят за търсенето на актуализации на всякакви програми и т.н. Препращат всяка линия, за да получите подробно описание. Обикновено не е необходимо да изключвате нещо тук, само ако не забележите, че програмата харчи много системни ресурси и забавя компютъра.

Ръчна настройка на ускорението на системата в 360 Total Security

списание

Друг раздел, където просто ще гледате статистиката на всички ваши действия, които са произведени по-рано.

Регистрирайте промените в ускорението на системата в 360 Total Security

почистване

Както подсказва името, почистването е необходимо, за да освободите място на твърдия диск, което понастоящем е заето от временни и нежелани файлове. 360 Total Security проверява инсталираните плъгини и временните файлове, след което изчиства тези файлове, които вече са остарели и, разбира се, никога няма да бъдат необходими от компютър или конкретни приложения.

Почистване на системата за боклук в 360 Total Security

инструменти

Най-интересният раздел от всички присъстващи, тъй като той предлага голям брой различни добавки, които могат да бъдат полезни при определени условия на работа с компютър. Нека ги погледнем бързо.

Комплект платени и безплатни инструменти в 360 Total Security

Внимание! Някои от инструментите са налични само в Premium версия 360 на Total Security, за която трябва да закупите лиценз. Тези плочки са маркирани с икона на корона в горния ляв ъгъл.

Блокиране на реклами

Често заедно с някои програми се оказва инсталиране на рекламни елементи, които се появяват на случаен принцип при използване на компютър. Те не винаги могат да бъдат премахнати, защото много от тези нежелани прозорци изобщо не се появяват в списъка на инсталирания софтуер.

Рекламен блокер в 360 Total Security

„Рекламният блокер незабавно блокира рекламите, но само ако самият човек пусна този инструмент. За да направите това, кликнете върху иконата "Sniper Advertising" , след което кликнете върху прозореца за банер или реклама. Един нежелан елемент ще се появи в списъка с ключалки, откъдето може да бъде изтрит по всяко време.

Организатор на работния плот

Добавя към работния плот малък панел, който показва часа, датата, деня от седмицата. Веднага потребителят може да претърси целия компютър, да организира затрупания десктоп и да напише бележки.

360 Total Security Desktop Organizer

Актуализация на първия приоритет

Предлага се само за собствениците на версията Premium и им помага да бъдат първите, които получават нови функции от разработчиците.

Управление на мобилни устройства

Отделно приложение за бързо изпращане на снимки, видеоклипове, аудио и други файлове на мобилното ви устройство Android / iOS. Поддържат се и получават същите данни от вашия смартфон, таблет на вашия компютър.

Синхронизатор AirSendit 360 Total Security

В допълнение, потребителят е поканен да следва съобщенията, които идват към телефона и да им отговаря от компютъра. Друга удобна опция е да създадете резервно копие от смартфон на компютър.

Ускорение на играта

Феновете на играта често страдат от неефективна система - други програми и процеси работят паралелно в нея и ценни ресурси от компютърен хардуер също отиват там. Режимът на играта ви позволява да добавяте инсталирани игри към специален списък, а 360 Total Security ще им поставя по-висок приоритет всеки път, когато се стартират.

Game Booster 360 Обща сигурност

В раздела "Ускоряване" е налична ръчна конфигурация - вие сами можете да изберете процесите и услугите, които ще бъдат изключени за периода, в който играта започва. Веднага щом излезете от играта, всички спряни елементи ще бъдат пуснати отново.

VPN

В съвременните реалности не е лесно да се направи без допълнителни източници на достъп до определени ресурси. Поради постоянното блокиране на определени сайтове и услуги, много от тях са принудени да използват VPN. Като правило, хората ги инсталират в браузър, но ако стане необходимо да се използват различни интернет браузъри или да променят IP в програмата (например в една и съща игра), ще трябва да прибегнете до десктоп версията.

Онлайн защита на личните данни и защита на данните в 360 Total Security

360 Total Security има своя VPN, която се нарича "SurfEasy" . Той е доста лек и функционално не се различава от всичките му колеги, така че няма да се налага да го научите отново.

защитна стена

Удобна програма за проследяване на приложения, използващи интернет връзка. Тук те се показват в списък, показващ скоростите на изтегляне и извличане. Това помага да се знае какво точно взема интернет скоростта и основно използва мрежата.

360 Обща защитна стена за сигурност

Ако някое от приложенията изглежда подозрително или просто ненаситно, винаги можете да ограничите входящите и изходящите скорости или да блокирате достъпа до мрежата / да спрете програмата.

Актуализация на драйвера

Много шофьори остаряват и не се актуализират от години. Това важи особено за системния софтуер, който потребителите обикновено забравят за необходимостта от актуализация.

Актуализирайте драйверите в 360 Total Security

Инструментът за обновяване на драйвера търси и показва всички тези системни компоненти, които трябва да инсталират нова версия, ако такава е била освободена за тях.

Анализатор на дискове

Нашите твърди дискове съхраняват голям брой файлове и повечето от тях често се изтеглят от нас. Понякога изтегляме големи файлове, като филми или игри, след което забравяме, че инсталаторите и ненужните видеоклипове трябва да бъдат премахнати.

360 анализатор на общата сигурност

Disk Analyzer показва размера на пространството, заето от системните потребителски файлове и показва най-големите от тях. Той помага бързо да изчистите HDD от остарелите безполезни данни и да получите безплатни мегабайта или гигабайта.

Почистване на поверителността

Когато няколко души работят на компютъра, всеки от тях може да види дейността на другия. Използва се от хакери, които крадат бисквитки от разстояние. В 360 Total Security можете да изтриете всички следи от вашата дейност с едно кликване и да изтриете бисквитките, запазени от различни програми, предимно браузъри.

360 Total Security Privacy Cleaner

Шредер за данни

Много хора знаят, че изтритите файлове могат да бъдат възстановени чрез специални програми. Следователно, когато възникнат ситуации, при които е необходимо постоянно да се изтрива някаква важна информация, ще е необходим специален шредер, подобен на този в софтуера.

Шредер за данни на 360 Total Security

Ежедневни новини

Създайте агрегатор на новини, за да знаете за всички събития в света, всеки ден получавате нова част от важни новини на работния плот.

Daily News на 360 Total Security

Определяйки времето в настройките, ще получите изскачащ прозорец, който показва информационния блок с връзки към интересни статии.

График за ежедневни новини на 360 Total Security

Незабавно инсталиране

Новите или софтуерни компютри често не съдържат наистина важен софтуер. В инсталационния прозорец можете да маркирате приложенията, които потребителят иска да види на компютъра си, и да ги инсталирате.

Незабавно инсталиране на полезни програми в 360 Total Security

Изборът се състои от основните програми, които са необходими на почти всеки собственик на компютър с достъп до мрежата.

Защита на браузъра

Много ограничено допълнение, което просто показва стандартния браузър на Internet Explorer и блокира промените в началната страница и търсачката. Това често се случва, когато се инсталира съмнителен софтуер с различни реклами в партньорството, но тъй като освен IE липсва и възможността за конфигуриране на други интернет браузъри, като защитата на браузъра е доста безполезна.

360 Обща защита на браузъра за сигурност

Инсталиране на кръпка

Търси актуализации на защитата на Windows, които не са инсталирани от потребителя поради деактивиране на актуализациите на ОС или други ситуации, и ги инсталира.

Инсталиране на Patch към 360 Total Security

Протектор за документи

Препоръчва се при работа с важни файлове, които изискват подобрен режим на защита. Създаване на резервни копия за защита срещу изтриване на документи. Освен това е възможно да се върнете към една от старите версии, което е важно при работа с обемни текстови документи и файлове на графични редактори. В допълнение към цялата помощна програма може да декриптира файлове, които са били криптирани от рансъмуерни вируси.

Протектор за документи на 360 Total Security

Почистване на регистъра

Оптимизира системния регистър, изтрива остарели клонове и ключове, които се появяват, включително след премахването на различен софтуер. Да не говорим, че това значително влияе на работата на компютъра, но може да помогне да се избегнат проблеми, свързани с премахването и последващата инсталация на същата програма.

Почистване на системния регистър в 360 Total Security

пясък

Сигурна среда, в която можете да отваряте различни подозрителни файлове, като ги проверявате за вируси. Самата операционна система няма да бъде засегната по никакъв начин и няма да има промени. Полезно нещо, ако изтеглите файл, но не сте сигурни за неговата сигурност.

Sandbox на 360 Total Security

Почистване на системните архиви

Друго устройство за почистване на твърди дискове, което премахва резервни копия на драйвери и системни актуализации. Тези и други се създават всеки път, когато инсталирате този тип софтуер и са предназначени да се върнат обратно, ако новата версия няма да работи правилно. Въпреки това, ако не сте наскоро обновили нещо и сте сигурни в стабилността на Windows, можете да изтриете ненужните файлове.

Почистване на системните архиви в 360 Total Security

Компресия на диска

Аналог на системната функция на Windows компресиране на диска. Прави системните файлове "по-плътни", като по този начин освобождава определен процент пространство на твърдия диск.

Компресен диск 360 Обща сигурност

Инструмент за дешифриране на Ransomware

Ако сте „късметлия“, за да хванете вирус, който е криптирал файл на вашия компютър, външен твърд диск или флаш устройство, можете да опитате да го декриптирате. Често атакуващите използват примитивни методи за шифроване, така че не е трудно да се върне документ в документ, като се използва например тази добавка.

Инструменти за дешифриране на Ransomware в 360 Total Security

Рутинно почистване

Стартира се разделът за настройки, където са налични настройките за автоматично почистване на операционната система от боклука.

Настройка за почистване на временни файлове в 360 Total Security

Теми на живо

Раздел, в който покритието покрива интерфейса 360 Total Security.

Теми в 360 Total Security

Обикновено козметично подобрение, нищо особено.

Примерна тема в 360 Total Security

Без реклама / Специални промоции / Поддръжка

3 елемента, които са предназначени за закупуване на премиум акаунт. След това рекламата, която е в безплатната версия, е изключена, промоциите за купувача се показват и е възможно да се свържете с службата за бърза техническа поддръжка на продукта.

Windows 10 Универсална версия на приложението

Той предлага да изтеглите приложение от Microsoft Store, което ще покаже информация за състоянието на защитата, новини и друга полезна информация под формата на Windows плочки.

Инсталиране на 360 Total Security от Microsoft Store

Мобилна сигурност

Превключва към страницата на браузъра, където потребителят може да използва отделни приложения за мобилното устройство. Тук ще намерите функцията за търсене на вашия телефон, която, разбира се, трябва да се настрои предварително, както и инструмент за пестене на батерията.

Мобилни инструменти от разработчика 360 Total Security

Търсенето на устройства работи чрез услугата на Google, като по същество повтаря възможностите на оригиналната услуга. 360 Battery Plus подчертава предложението да изтеглите оптимизатора от Google Play Магазин ,

достойнство

 • Многофункционална програма за защита и оптимизиране на вашия компютър;
 • Пълен превод на руски език;
 • Ясен и модерен интерфейс;
 • Ефективна работа на антивируса;
 • Наличието на голям брой инструменти за всеки повод;
 • Наличие на 7-дневен пробен период за платени функции.

недостатъци

 • Част от инструментите, които трябва да закупите;
 • Ненатрапчива реклама в безплатната версия;
 • Не е подходящ за слаби компютри и нископроизводителни лаптопи;
 • Понякога може погрешно да работи антивирус;
 • Някои инструменти са практически безполезни.

360 Total Security не е просто антивирусна програма, а колекция от множество помощни програми и инструменти, които могат да бъдат полезни на повечето потребители. В същото време, това изобилие от допълнителни програми причинява спирачки на не много мощни компютри и е агресивно предписано в автозареждане. Следователно, ако видите, че списъкът с предоставените функции е твърде голям за вас, по-добре е да погледнете други защитници и оптимизатори на операционната система.

Свали 360 Total Security безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт