A9CAD е безплатна програма за рисуване. Можете да кажете, че това е един вид боядисване между подобни приложения. Програмата е много проста и едва ли ще изненада никого с възможностите си, но от друга страна е лесна за разбиране.


Приложението е подходящо за хора, които правят първите стъпки в изчертаването. Начинаещите едва ли ще се нуждаят от усъвършенствани функции за автоматизация, за да изпълняват проста работа. Но с течение на времето е по-добре да преминете към по-сериозни програми като AutoCAD или КОМПАС-3D ,

A9CAD е оборудван с прост интерфейс. Почти всички контролни елементи на програмата се намират в главния прозорец.

Съветваме ви да погледнете: Друг софтуер за рисуване на компютър

Чертеж в A9CAD

Създаване на чертежи

A9CAD съдържа малък набор от инструменти, който е достатъчен, за да създаде неусложнена рисунка. За професионално оформяне е по-добре да изберете AutoCAD , тъй като има функции, които ви позволяват да намалите времето, прекарано в работата.

Чертеж в A9CAD

Също така, въпреки че е посочено, че програмата работи с DWG и DXF формати (които са стандартни за зоната за рисуване на компютъра), в действителност A9CAD често не може да отваря файлове, създадени в друга програма.

печат

A9CAD ви позволява да отпечатате чертожния чертеж.

Отпечатайте чертеж в A9CAD

Плюсове на A9CAD

1. Прост вид;
2. Програмата е безплатна.

Недостатъци на A9CAD

1. Няма допълнителни функции;
2. Програмата не разпознава създадените в други приложения файлове;
3. Няма превод на руски език.

A9CAD е подходящ за тези, които току-що са започнали да работят с чертане. Както вече споменахме, по-късно е по-добре да преминете към друга, по-функционална програма за рисуване, например КОМПАС-3D ,

Свали A9CAD безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт