Сред многото програми за изтегляне на торенти, вие искате да намерите приложение, което съчетава всички основни характеристики на торент клиенти. Разработчиците на програмата BitSpyrit бяха най-близо до решаването на този проблем.

BitSpirit е подобрена китайска версия на програмата BitComet Torrent за изтегляне. Разработчиците се опитаха да приспособят изходния код възможно най-много, за да разрешат универсалните задачи за работа в BitTorrent мрежата.

Урокът: Как да се създаде торент BitSpirit

Съветваме ви да погледнете: Други програми за изтегляне на торенти

Изтегляне на файлове

Изтеглянето на файлове в BitTorrent мрежата е основната задача на BitSpyte. Благодарение на подобрения програмен код за тази задача, приложението се справя доста добре и при висока скорост. Ако е необходимо, програмата поддържа изтеглянето на няколко файла наведнъж. Възможно е да се контролира скоростта и приоритетът на изтеглянето.

Изтегляне на файл в BitSpirit

Ако връзката е прекъсната или след пауза на натоварване за друга нужда, винаги е възможно да я продължите от точката на спиране.

Програмата работи както с физически торенти файлове, така и с връзки към тях, както и с магнитни връзки, които дори могат да бъдат прихванати.

Добавяне на торент към BitSpirit

Приложението може да изтегля файлове и чрез мрежите eDonkey2000 и Direct Connect. Но изтеглянията чрез HTTP и FTP не се поддържат. Това обаче не е необходимо за торент клиента.

Един от чиповете на програмата е удобна организация на свалянията по категории (аниме, книги, игри, музика, видео, програми и др.).

Разпространяване на файлове

Едновременно с изтеглянето на файлове започва разпространението на изтеглените части на други потребители на BitTorrent мрежата. Тази функция е активирана по подразбиране, но може да бъде деактивирана насила.

Разпространяване на файл в BitSpirit

За да можете да разпространявате файловете от компютъра си в мрежите eDonkey2000 и Direct Connect, първо трябва да ги осъществите.

Създаване на торенти

Това приложение няма да бъде пълнофункционален клиент за торент, ако не е възможно да се създават торенти сами по себе си. В BitSpirit тази функция се изпълнява.

Създаване на торент в BitSpirit

Информация за торента и търсене

BitSpyte предоставя пълна информация за изтегления торент. Сред предоставените данни за изтеглянето е необходимо да се определи източника на торента, местоположението на оригиналния торент и изтегленото съдържание, имената на файловете, включени в изтеглянето, прогреса на изтеглянето, празника и т.н.

Информация за файла и търсене в BitSpirit

BitSpirit има и търсачка, способна да търси торенти в търсещата машина на Google, както и няколко торенти тракера. Резултатите от издаването обаче не могат да се видят в самата програма, а чрез браузъра на страниците с ресурси за търсене.

Допълнителни функции

Сред допълнителните функции на програмата трябва да бъде възможността да се замени стойността на User-agent. Това не позволява на BitSpirit да блокира тракерите, които BitComet страда от.

Програмата има вграден удобен график за задачи, с който можете да планирате бъдещи изтегляния.

Програмист в BitSpirit

Има възможност за визуализация на качения видеоклип. Клиентът BitSpirit е интегриран в Internet Explorer ,

Предварителен файл в BitSpirit

Предимства на BitSpirit

  1. многофункционалност;
  2. Многоезичен език, включително поддръжка на руския език;
  3. Безплатна програма с отворен код;
  4. Консумира сравнително малко CPU и RAM.

Недостатъци на BitSpirit

  1. Работи само на платформата на Windows;
  2. Последната версия на програмата бе пусната през 2010 г.

Програмата BitSpyte е многофункционален тракерен тракера, в който разработчиците са се опитали да съчетаят всички основни възможности на подобни програми, без да жертват скоростта на приложението. Но въпреки това, докато този торент клиент все още е по-малък от програмите uTorrent и BitTorrent.

Изтеглете безплатно BitSpirit

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт