За агента mail.ru се чуваше дълго време, дори когато дори и за Skype и други популярни пратеници в нашия район знаеха много малко хора. И всичко това благодарение на факта, че първоначално съществуваше в браузърната версия. Това означава, че потребителят не е трябвало да инсталира нищо, а просто да отиде на страницата си в My [email protected] и да комуникира там с други участници в тази социална мрежа. Оттогава много се е променило, но агентът Mail.ru продължава да бъде истинска тежка категория сред пратеници поради широк спектър от функции.


Днес агентът mail.ru не е просто клиент за незабавни съобщения, а клиент за електронна поща и програма, в която е възможно да се събират всички профили в социалните мрежи в един профил, както и средства за разговори и видео разговори и много други. Също така в съвременната версия на този пратеник можете да слушате музика и да играете игри. И тази услуга за познати. Но за всичко в ред.

За сравнение: ICQ - дълъг живот в света на мигновените пратеници

Свързване на социалните мрежи

Незабавно си струва да отбележим, че в съвременната версия на агента mail.ru можете да бъдете упълномощени не само с акаунта в mail.ru, но и с помощта на влизането ви в Yandex и други пощенски услуги. И в самия пратеник можете да добавите към списъка с контакти на тези приятели, които са в различни профили в социалните мрежи. В момента разрешението е достъпно чрез агент mail.ru в Odnoklassniki, vk.com и същия ICQ. В повечето други посланици няма такава възможност.

За да добавите приятели от други социални мрежи към списъка с контакти на вашите приятели, трябва да изберете бутона на съответния сайт на Началната страница в раздела Начало (в левия панел) и да въведете вашите данни за оторизация. След това целият списък с приятели ще бъде прехвърлен на агент mail.ru.

разрешение в vk.com чрез агент mail.ru

Общуване с текстови съобщения и видеочат

Както при повечето модерни мигновени пратеници, агентът Mail.ru има възможност да обменя текстови съобщения и с помощта на видео комуникация. Що се отнася до комуникацията в обикновен чат, тогава има доста широк набор от емотикони и стикери. Разбира се, в ICQ е много по-голяма, но в Агента има и къде да се обърнеш. Например, има набор от смешни панди. За да изберете усмивка, кликнете върху съответния бутон вляво от полето, за да въведете тестовото съобщение.
За да осъществите видеообаждане, кликнете върху съответната икона в горната дясна част на прозореца на програмата.

Там има бутон за правилно обаждане. Това означава, че потребителят ще трябва да укаже телефонния номер на която и да е страна и да говори с лицето като на обикновен стационарен телефон. За тази услуга, разбира се, трябва да плащат, но процентът на mail.ru винаги е бил доста пестелив, както свидетелстват клиентите.
Също така, близо до иконата за видеообаждане и обикновен разговор има икона за добавяне на още едно лице към разговора.

Това не е на живо, както в ICQ, където тази услуга превърна пратеника в малка социална мрежа. Тук е само функция за добавяне на човек към разговор, като например Skype , Той е налице както за видео разговори, така и за обикновени чат стаи.

За да започнете чат, трябва да кликнете два пъти върху желания контакт в дясната част на прозореца на програмата. Между другото, можете да намерите и прогноза за времето за вашия град и поле за въвеждане на състоянието или мислите, които понастоящем сте в главата си и които сте готови да кажете на другите.

чат в агент mail.ru

Обаждайте се

Както споменахме по-горе, можете да отидете на функцията за редовно повикване вече в чат прозореца. Той също така се предлага, като кликнете върху съответната икона в левия прозорец на програмата. Когато превключвате към този раздел, потребителят ще види набор от цифри и поле за въвеждане на номера. Използвайки това и можете да въведете номера, на който ще бъде направено обаждането. Вдясно от това ще има списък с контакти. Ако някой от преди добавените приятели има лична информация в своята лична информация, те ще бъдат достъпни в този прозорец.

Освен това има бутон "Разходи за обаждания". Когато кликнете върху него в браузъра, ще се отвори страница, където можете да разберете цената на минута разговор с абонат от една или друга държава. Също така има бутон "Личен кабинет" до него. В него можете да намерите лична сметка и баланс. В личния акаунт и в прозореца на програмата има бутон "Презареждане", който ви позволява да отидете на страницата за попълване на акаунта. За да се парират, това е възможно чрез банкова карта или чрез една система от виртуални плащания (WebMoney, Yandex.Money, QiWi и т.н.).

Под номерата можете да намерите плъзгач, с който можете да регулирате силата на звука и бутона, което ви позволява да го изключите напълно. Всичко това са много полезни и необходими функции. В същия skype, за да намерите цялата тази информация е много трудна - трябва да се изкачите в настройките. В агент mail.ru всичко се прави така, че потребителят може просто да използва този продукт.

обаждания до агент mail.ru

Слушане на музика

Отидете в съответния раздел в панела отляво, можете да намерите много прост музикален плейър с функцията за търсене. Търсене тук се базира на базата данни mail.ru. Много е лесно да го използвате - в съответното поле трябва да въведете името на песента или изпълнителя и да натиснете Enter на клавиатурата. След това всички резултати ще бъдат показани по-долу. Като кликнете върху знака плюс до избраната песен, можете да го добавите към плейлиста си.

Малко над самия играч с бутоните за възпроизвеждане, следващата и предишната песен. Вляво от лентата за възпроизвеждане можете също да намерите бутони за произволно възпроизвеждане на песни в плейлиста, повторение на избраната песен и регулиране на силата на звука.

музикален плеър в агент mail.ru

игра

Игрите се предлагат и като отидете в съответния раздел в левия панел. В агента Mail.ru можете да намерите страхотни онлайн игри като Warface или Allods, както и мини игри като Fool или Checkers. Също така тук има игри, които преди бяха налични в Моя свят. Можете да играете направо в прозореца на програмата, не е нужно да ходите никъде. Разбира се, за големи игри ще трябва да изтеглите много допълнителни материали.

игри в агента mail.ru

среща

Най-новият раздел в панела отляво е раздела за запознанства. Тук се предлага да се намери събеседник сред тези, които също искат да общуват. Близо всеки потенциален контакт съдържа информация за неговата възраст и град, както и името или псевдонима му. С помощта на бутоните от най-горния край можете да сортирате потенциални събеседници. Така че можете да изберете само момчета или само момичета.

Структурите за търсене са достъпни по-долу. Тук можете да намерите събеседник в определена държава и град. И за да се добавите към списъка на тези, които искат да комуникират, трябва да добавите снимката си и да маркирате елемента "Искам да общувам" в горния десен ъгъл на раздела mail.ru на този агент.

запознанства в агенция mail.ru

състояния

В агент Mail.ru можете да поставяте състояния. И тук има стандартни (онлайн, не виждам, не безпокойте, неспособен) и нестандартни статуси като "пуша" или "влюбен". Също така можете да добавите състоянието си, като изберете иконата му от списъка с наличните. За да направите това, отворете менюто за състояние и кликнете върху бутона "Редактиране ...".

След това се отваря малък прозорец, в който можете да промените един от стандартните състояния. Там ще трябва да изберете иконата, като кликнете върху нея и въведете името на новото състояние.

състояния на агент mail.ru

Имейл клиент

Също така агентът mail.ru е в състояние да изпълнява функциите на пощенския клиент. Така че в главния прозорец на програмата под снимката можете да намерите иконата на плика, която показва колко непрочетени букви има във вашата пощенска кутия. Когато кликнете върху него, потребителят отива до неговата страница за електронна поща в браузъра.

Когато писмото пристигне в пощенската служба, агентът уведомява за това под формата на сигнал в долната дясна част на работния плот. Освен това в лентата за бързо стартиране ще видите малка икона за пликове. Всичко това е много удобно.

мейл на агент mail.ru

предимства

  1. Има руски език.
  2. Има интеграция с други социални мрежи.
  3. Вградени игри, музикален плеър и сайт за запознанства.
  4. Допустими цени за осъществяване на повиквания към обикновени телефони.
  5. Функции на пощенския клиент.

недостатъци

  1. Чужди програми по време на инсталацията.

Този дефект обаче може да бъде премахнат, ако премахнете отметката от "Инсталиране на Amigo и допълнителни услуги" на страницата за изтегляне.

изтеглите страницата на агент mail.ru

По принцип агентът mail.ru се превърна в много многофункционален пратеник, който надхвърля обичайните средства за комуникация. Това също е пощенски клиент за инсталиране, инструмент за разговори, сайт за запознанства и много други. И най-важното е, че не можем да кажем, че тук има нещо излишно. Всичко се комбинира много органично.

Изтегляне на агент mail.ru безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт