Далече от вас, умишлено инсталираме ленти с инструменти за услуги от трета страна (ленти с инструменти) в браузъра. Често това се дължи на невежество или невнимание. Но след това премахнете този компонент от браузъра е много трудно. Радвам се, че има помощни програми, които се специализират в премахването на такива добавки. Една от най-простите програми, която деинсталира ленти с инструменти, е помощната програма AntiDast.

Безплатното приложение AntiDust е много проста, но същевременно ефективна, естествена програма за премахване на ленти с инструменти за трета страна от браузърите. Той не е обременен с допълнителни функции, нито дори със собствения си интерфейс.

Урокът: Как да премахнете рекламите в браузъра на Google Chrome с AntiDust

Съветваме ви да погледнете: Други програми за премахване на реклами в браузъра

Премахване на лентите с инструменти

Всъщност, единствената функция на AntiDast е да премахне външните ленти с инструменти от браузърите. Няма абсолютно никакви други възможности. Дори собственият интерфейс на програмата не е налице, тъй като работи във фонов режим. След мигновеното сканиране на браузъри на браузъра ще видите само прозореца за деинсталиране, който ще ви подкани да изтриете конкретна лента с инструменти. При липса на ленти с инструменти за трета страна в браузърите или ако програмата не може да ги открие, AntiDust изобщо не започва.

Предложението за премахване на лентата с инструменти в програмата AntiDust

Той поддържа премахването на следните общи ленти с инструменти и добавки: Mail.Ru Satellite, Guard.Mail.ru, AOL Messaging Toolbar, Yandex.Bar, Ask Toolbar и някои други.

Ползите от AntiDust

  1. Не се изисква инсталация;
  2. Услугата е изключително лесна за използване;
  3. Диалози на руски език.

Недостатъци на AntiDust

  1. Няма интерфейс;
  2. Липсва напълно допълнителна функционалност;
  3. Понастоящем програмата не се поддържа от разработчика.

Както можете да видите, приложението AntiDast ще бъде привлекателно за онези потребители, които трябва да премахнат нежеланата лента с инструменти в браузъра, и не са зададени повече задачи. Приложението ще помогне много лесно и бързо да се справи с този проблем. Но неговият значителен недостатък е, че понастоящем не се поддържа от разработчиците.

Изтегляне на софтуер AntiDust безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт