Всеки ден все повече и повече потребители се занимават с редактиране на видео. За някои това е просто едно вълнуващо хоби, а за други той се превръща в доходоносен бизнес. За да може процесът на редактиране да доведе само до положителни емоции, е необходимо да се погрижите за качествена функционална програма за редактиране на видео. Това е, което е Avidemux.

Avidemux е функционална програма за редактиране и конвертиране на видеоклипове с отворен код и се разпространява абсолютно безплатно.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за редактиране на видео

Конвертиране на видео

Като добавите видео към програмата, ще отворите функцията за конвертиране, която се контролира в лявата част на прозореца.

Конвертиране на видео към Avidemux

Прерязване и залепване на видео

Както при много редактори, видеозаснемането или изтриването на ненужни фрагменти се извършва с помощта на плъзгача, който трябва да се намира в желаната област на видео песента, както и функционалните бутони "А" и "B". За да премахнете излишните обекти, можете да използвате менюто "Редактиране" и комбинация от горещи клавиши.

Подрязване и срязване на видео в Avidemux

Вградени филтри

Както за визуалния компонент на видеото, така и за музиката, има собствени филтърни комплекти, с които можете да приложите желаните ефекти върху видеоклипа, за да подобрите звука, да наточите, да регулирате яркостта, да премахнете шума и много други.

Вградени филтри в Avidemux

Добавяне на допълнителни аудио записи

Към съществуващото видеозапис можете да добавите допълнителни аудио записи и след това да регулирате силата на звука. Ако е необходимо, оригиналната песен може да бъде изключена.

Добавяне на допълнителни аудио записи към Avidemux

Предимства на Avidemux:

1. Програмата е достъпна за изтегляне абсолютно безплатно;

2. Функционален преобразувател;

3. Ниска натоварване на операционната система.

Недостатъци на Avidemux:

1. Груб руски превод на програмата, смесен с английски език.

Avidemux ще осигури основно редактиране на видео. С него можете лесно да подобрите качеството на видеозаписа чрез филтри, изрязване, конвертиране и много повече.

Изтеглете Avidemux безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт