Често хората, които се притесняват за собствеността си (например кола на паркинг), напускат своите видеокамери, за да знаят какво се е случило и на чиято вина. Видео камерата е, разбира се, добра, но не се пуска всеки час след камерата, за да гледате записите. Не, дълго време има софтуер, който помага да се извършва мониторинг в реално време. Например, Axxon Next.

Axxon Next е професионална програма за видеонаблюдение, безплатна версия на която може да бъде изтеглена от официалния сайт. С негова помощ можете свободно да наблюдавате едновременно 16 камери (и това е само в безплатната версия).

Вижте също: Друг софтуер за видеонаблюдение

За да изтеглите програмата, кликнете върху връзката, посочена в края на статията, и отидете в долната част на страницата. Там трябва да посочите своя имейл адрес, откъдето ще получите линк за изтегляне на безплатната версия на Axxon Next.

архив

Axxon Next ви позволява да архивирате до 1 TB. И това е само в безплатната версия! За да поддържате видео архив, програмата използва собствена файлова система, която ви позволява да работите с голямо количество натрупана информация.

Axxon Следващ архив

Сензор за движение

В Axxon След това, както в Xeoma , можете да настроите сензори за движение. Поради тази функция камерите няма да записват постоянно, а само когато се установи движение на наблюдаваната територия. Това ще ви спести от гледането на много часове на видеоклипа.

Интерактивна 3D карта

Също така, програмата може да изгради интерактивна 3D карта, на която ще видите местоположението на всички налични камери, както и територията, зад която се осъществява видеонаблюдение. В ContaCam няма да намерите това.

Axxon Следваща карта

Помощник за търсене

Можете да добавяте камкордери ръчно. И можете да стартирате Помощника за търсене и той ще намери и свърже всички IP камери във вашата локална мрежа.

Търсене в архив

Ако имате много видеоклипове и трябва да разберете кой и кога сте преминали от колата си, просто изберете района, в който искате да намерите трафик и търсенето ще ви даде всички видеоклипове, които съответстват на дадените параметри. Но това е за малко пари.

Axxon Следващи области на видимост

достойнство

1. руски език;
2. Възможност за избор на областта, върху която ще се записва движението;
3. Изграждане на 3D карта;
4. Голям брой свързани устройства в безплатната версия.

недостатъци

1. Заплетен интерфейс, въпреки че може да се види, че той е прекарал много време на него;
2. Софтуерът не работи с всяка камера.

Axxon Next е професионална програма за видеонаблюдение, която ще ви помогне да организирате удобна работа с видеокамери и записи. Той има много интересни функции, които ви карат да обърнете внимание на този софтуер. Axxon Next е съвсем различен от много подобни програми.

Изтеглете Axxon Следваща безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт