В мебелната индустрия се използва универсално 3D моделиране. За дизайна на кабинета мебели, толкова много програми са били създадени, че не могат да бъдат отчетени. Едно от тях е базисно-шкафче. С него можете да създавате маси, шкафове, шкафове, шкафове и т.н. - като цяло, всякакви шкаф мебели.

Всъщност основният кабинет не е независима програма, а само модул на голяма система База-мебели-дизайнер , Но можете да го изтеглите отделно. Това е модерна мощна система за 3D моделиране, предназначена за големи и средни предприятия. С него можете бързо да създавате модели на продукти за тяло - създаването на един модел отнема до 10 минути.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за създаване на дизайн на мебели

Създаване на модели

Basis-Cabinet позволява проектиране на различни мебели в полуавтоматичен режим, извършване на много скучни операции за потребителя: проектиране на мецанинни секции, изчисляване на параметрите на рафтове и чекмеджета, врати и др. Но в същото време винаги можете да редактирате всички промени, направени от програмата. Също така тук ще намерите стандартна библиотека с множество различни елементи, които можете да допълвате. Но, за разлика от тях Astra дизайнерски мебели , тук има само елементи от шкаф мебели.

Проектиране на основен кабинет

Моля, обърнете внимание!
При първото стартиране най-вероятно няма да имате библиотеки. Ето защо, когато добавяте кутии, фитинги, врати, трябва да кликнете върху "Open Library" и да изберете библиотеката, от която се нуждаете, в зависимост от това, което търсите.

данни

В допълнение към проектирането на мебели, Basis-Cabinet също така предвижда ръчен избор на фитинги и тяхното регулиране. Тук можете да намерите опора, химикалки, да направите козирка, бар, да настроите фоновото осветление и много други.

данни

В допълнение към проектирането на мебели, Basis-Cabinet също така предвижда ръчен избор на фитинги и тяхното регулиране. Тук можете да намерите опора, химикалки, да направите козирка, бар, да настроите фоновото осветление и много други.

Аксесоари Основен кабинет

Скоби

В основата, ключалките са автоматично подредени и най-подходящи по отношение на програмата. Но винаги можете да ги преместите или да промените формата и модела. В каталога ще откриете пирони, винтове, панти, връзки, евро винтове и др.

Корпус за закрепване

Монтаж на врати

Вратата в основния шкаф също има много настройки. Тук можете да създадете различни комбинирани врати от различни видове дърво или дърво и стъкло, можете да изберете различни модели и видове врати: плъзгащи или конвенционални, панели или рамки. Също така изберете части и променете размера.

Врати за шкафове

чертеж

Всеки проект може да бъде преведен в чертеж. Можете да създадете като един голям общ чертеж за целия проект и за всеки елемент. Също така получавате спецификации за монтаж, крепежни елементи, аксесоари. В Pro100 такава възможност не е така.

База за рисуване-гардероб

достойнство

1. Полуавтоматичен режим на проектиране;
2. Прост и интуитивен интерфейс;
3. Невъзможно е да не забележите висока скорост на работа;
4. Русифициран интерфейс.

недостатъци

1. Ограничена демо версия;
2. Трудно е да се разбере без обучение.

Basis-Cabinet е професионална програма за 3D моделиране на шкаф мебели. На официалния сайт можете да изтеглите само ограничена версия на основния гардероб. Въпреки че интерфейсът е интуитивен, за обикновения потребител ще бъде трудно да го разбере без помощ. Но в същото време Basis-Гардеробът помага на потребителя да изпълнява за него рутинна работа по изчисленията.

Изтеглете пробна версия на програмата BASIS-CLASH

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт