IOS


iPhone - устройство, което се превърна в истински пробив в мобилната фотография. Това е джаджи от Apple, което може да покаже, че висококачествени изображения могат да бъдат създадени не само на професионално оборудване, но и на обикновен смартфон, който винаги е в джоба ви. Но почти всяка снимка, направена на iPhone, всъщност все още е сурова - трябва да бъде променена в един от фото редакторите, който ще разгледаме в тази статия.

VSCO

Мобилен фоторедактор, който с право е известен с най-добрите филтри за обработка на снимки. VSCO умело съчетава не само функциите на фоторедактора, но и социалната мрежа. И последната, ако желаете, не можете да използвате и приложете приложението само за редактиране на снимки.

Изтеглете VSCO за iOS

Тук има стандартен набор от инструменти, налични при всяко такова решение: коригиране на цветовете, подравняване, изрязване, накланяне по различни оси, регулиране на яркостта, температурата, подробностите и много други.

Черешите на тортата са филтри, които се оказаха наистина успешни. Освен това, във VSCO те намериха начин да си осигурят приходи - някои филтърни пакети се разпределят на такса. Въпреки това, периодично посещение на вградения магазин, можете да купите пакет от лихви с отстъпка или напълно безплатно - продажбите не са необичайни.

Изтеглете VSCO

Snapseed

Ако VSCO пробие напред през филтрите, Snapseed може да се похвали с инструменти за обработка на снимки.

Изтеглете Snapseed за iOS

Например, този миниатюрен, но функционален фоторедактор от Google успя да комбинира работата с криви, корекция на точката, ефект на HDR, настройки за перспектива, корекция на определени зони на изображението и други полезни инструменти. Има всичко, за да работите върху изображението подробно, а след това да го полирате с помощта на вградени филтри, които за съжаление не са в състояние да коригират насищането.

Изтеглете Snapseed

PicsArt

Очевидно е, че искайки да повтори успеха на Instagram, PicsArt силно трансформира приложението за iPhone - и ако не беше толкова отдавна, това беше един невероятен фоторедактор, сега има пълноправен социална мрежа с възможност за обработка на изображения и публикуване.

Изтеглете Picsart за iOS

Също така е хубаво, че не е нужно да се регистрирате за просто редактиране на изображения тук. Най-забележителните характеристики са възможността за създаване на стикери, полуавтоматични инструменти за рязане на предмети, поддръжка на маски, препокриване на текстури, замяна на фона, създаване на колажи. Но в този списък с полезни функции и не мисля да свърши.

Изтеглете PicsArt

Facetune 2

Един от най-популярните видове фотография на iPhone е, разбира се, Selfie. Към предната камера са достъпни най-често потребителите на устройства с ябълки, поради което се появи необходимост от инструменти за редактиране на портрети.

Изтегляне на Facetune 2 за iOS

Facetune 2 - подобрена версия на сензационното приложение, което ви позволява да извършвате ретуширане на портрети. Сред основните характеристики са режим ретуширане в реално време, премахване на дефекти, избелване на зъбите, даване на ефект на блясък, промяна на формата на лицето, промяна на фона и т.н. Разочароващо е, че повечето от инструментите са достъпни само срещу заплащане.

Изтегляне на Facetune 2

Avatan

Много потребители са запознати с функционалните онлайн фоторедактор Аватар , което ви позволява да работите внимателно върху изображението. Неговата мобилна версия за iPhone се опита да се справи с по-големия си брат, като усвои всички най-полезни функции.

Изтеглете Avatan за iOS

Естествено, тук са налице всички основни инструменти за корекция на изображението. Освен тях е добре да се подчертае ефектът от двойния тон, инструментите за ретуширане и налагане на грим, стикери, филтри, ефекти, работа с текстури и много други. За да остане свободен, приложението често показва реклами, които могат да бъдат деактивирани чрез вградени покупки.

Изтегляне на Аватар

MOLDIV

Стилен фоторедактор, оборудван с голям набор от инструменти за висококачествена обработка на снимки. MOLDIV е забележителен поради факта, че позволява да се обработват изображения в реално време. Пример: все още не сте направили снимки, но той вече е увеличил очите си. Освен това можете да редактирате напълно снимките, които вече сте записали на iPhone.

Изтеглете MOLDIV за iOS

От най-интересните инструменти нека подчертаем възможността за замъгляване на фона, двойна експозиция, изследване на светлина, тон и сенки, използване на филтри, текст и етикети, ретуширане на инструменти като оформяне на лицето, отстраняване на недостатъци, гладкост на кожата и много други.

Фоторедакторът има платена версия, но заслужава да се отдаде дължимото на факта, че е свободен да използвате напълно, редактирайки изображения по ваш вкус.

Изтеглете MOLDIV

Студио Дизайн

Редактор на снимки за създаване на стилни произведения. Основният акцент в Studio Design се състои в творческото редактиране на изображения с голям набор от стикери, рамки, текстови опции и други елементи, списъкът на които може да бъде значително разширен поради възможността за изтегляне на допълнителни пакети.

Изтегляне на Studio Design за iOS

Няма почти никакви основни инструменти, които сме свикнали да виждаме в обичайния фоторедактор, но точно това е нестандартното му отношение към Studio Design, което стана интересно. В допълнение, тя съдържа функциите на социална мрежа, благодарение на която лесно и бързо можете да споделяте работата си със света. И трябва да се отбележи, че всички функции на този фото редактор са достъпни абсолютно безплатно.

Изтегляне на Studio Design

Разбира се, списъкът с фоторедактори за iPhone може да продължи, но тук се опитахме да донесем най-удобните, функционални и интересни решения за вашия смартфон.