С помощта на помощната програма TweakNow RegCleaner можете бързо да върнете операционната система на скорост на работа. За тази цел програмата предлага доста функционалност, която ще ви помогне да се справите с почти всички проблеми.

TweakNow RegCleaner е вид комбайн, който може да се използва за различни цели. С тази програма можете да изтривате ненужни файлове, да почиствате системния регистър и да премахвате ненужните програми.

Съветваме ви да погледнете: софтуер за ускоряване на компютъра

Функция за бързо почистване на системата

Главен прозорец

Ако не искате да разбирате всяка функция отделно, в този случай можете да използвате възможността бързо да почистите системата.

Достатъчно е да маркирате необходимите действия с квадратчетата за отметки и програмата автоматично ще изпълни всичко сама. И сред почистващите функции тук е и възможността за оптимизация.

Функцията за почистване на диска от "боклук"

Изчистване на диска в TweakNow RegCleaner

С течение на времето се натрупват големи количества ненужни (временни) файлове в системата. Обикновено тези файлове остават след инсталирането на програмите или след уеб сърфиране. Разбира се, те трябва да бъдат унищожени, в противен случай дискът може бързо да изчезне от пространството.

В този случай TweakNow RegCleaner предлага свой собствен инструмент за почистване на дискове от боклука.

Програмата ще сканира избраните дискове и ще изтрие всички временни файлове.

Анализ на дисково пространство

Анализ на дисковото пространство в TweakNow RegCleaner

Ако премахването на временни файлове не помогна, можете да използвате специален инструмент - анализ на използването на дисково пространство.

С тази функция можете да видите кои папки или файлове заемат по-голямата част от дисковото пространство. Тази информация ще бъде много полезна, ако трябва да освободите допълнително дисково пространство.

Функция за дефрагментиране на системния регистър

Дефрагментира регистър в TweakNow RegCleaner

Поради особеностите на съхраняването на файлове на диска, един файл може да бъде физически разположен на различни места на диска. Това явление може да повлияе на скоростта на системата, особено ако това са файлове в системния регистър.

За да събирате всички файлове на едно място, трябва да използвате функцията за дефрагментиране на системния регистър.

Благодарение на тази функция, TweakNow RegCleaner ще анализира файловете на системния регистър и ще ги събира на едно място.

Почистване на регистъра

Почистване на системния регистър в TweakNow RegCleaner

Когато работите много често с операционната система, в регистъра се показват "празни" връзки, т.е. връзки към несъществуващи файлове. И колкото по-близки са връзките, толкова по-бавно системата ще работи.

За да се отървете от "боклука" в системния регистър, можете да използвате специална функция - почистване на системния регистър. В този случай TweakNow RegCleaner предлага три възможности за анализ - бързи, пълни и селективни. Ако първите две са в дълбочина на сканирането на системния регистър, то тогава

в селективния режим потребителят се кани да маркира самите клонове на регистъра, които трябва да бъдат анализирани.

Безопасно изтриване на файлове и папки

Защитено изтриване в TweakNow RegCleaner

Функцията за безопасно (или невъзстановимо) изтриване на информация ще бъде полезна в случаите, когато е необходимо да се изтрият поверителни данни и ще бъде невъзможно да се възстановят.

Функция за стартиране на мениджъра

Стартов мениджър в TweakNow RegCleaner

Ако операционната система започна да се зарежда и забавя за дълго време, тогава трябва да използвате автолоадара.

Благодарение на тази функция на програмата TweakNow RegCleaner, можете да премахнете ненужните програми от стартирането, които забавят изтеглянето.

Можете също да добавяте допълнителни програми, ако това се изисква от потребителя.

Изчистване на функцията за историята

Премахване на записите в TweakNow RegCleaner

Функцията за изчистване на историята на действията на потребителите в системата, както и за безопасното изтриване на файлове е по-подходяща за функциите за поверителност, отколкото за оптимизиране на системата.

С тази функция можете да изтриете историята на сърфирането и данните за регистрация в браузърите Internet Explorer и Mozilla FireFox. Можете също така да изтриете историята на отворените файлове и др.

Функция за деинсталиране на програми

Denastalization на програми в TweakNow RegCleaner

Ако има такива в списъка с инсталирани програми, които вече не са необходими, те трябва да бъдат премахнати, разбира се. За да направите това, можете да използвате инструмента за деинсталиране на TweakNow RegCleaner. Благодарение на което можете напълно да премахнете програмата от компютъра си.

Функция на системната информация

Системна информация в TweakNow RegCleaner

В допълнение към инструментите за оптимизиране на системата, TweakNow RegCleaner предлага още две. Един такъв инструмент е системна информация.

Благодарение на тази информация можете да получите цялата основна информация за системата като цяло и за нейните отделни компоненти.

Плюсове на програмата

  • Голям набор от функции за оптимизиране на системата
  • Възможността за автоматична оптимизация и ръчно

Против на програмата

  • Няма локализация на руския интерфейс

За да обобщим, може да се отбележи, че помощната програма TweakNow RegCleaner е отличен инструмент за сложен анализ и отстраняване на проблеми в операционната система. Също така програмата е полезна за пълно премахване на личната информация.

Tweaknow RegCleaner изтеглите безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт